Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Vištų širdelės

Vištų širdelės
Vištų širdelės (skilveliai). Tinkamai paruoštos vištų širdelės gali labai paįvairinti meniu, ypač tiems, kurie mėgsta vištieną. Vištų širdelės labai tinka vištienos sriuboms. Pavyzdžiui, išdarinėjus vieną vištą, iš širdies, kepenų, skilvio, kaklo ir inkstų galima virti sriubą, o iš kojelių, sparnelių ar krūtinėlės ruošti antrąjį patiekalą. Galima išvirti širdeles pasūdytame vandenyje, jas supjaustyti ir ruošti įvairias mišraines su ryžiais, makaronais, bulvėmis ir kitomis daržovėmis. Taip pat išvirus arba apvirus širdeles galima ruošti puikius troškinius ar jas pakepinti su daržovėmis.
Receptai su vištų širdelėmis >>