Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Agurkėliai „Bulgariškai“
AUTORIUS:
Ramunė
INGREDIENTAI:
1 litras agurkų
1 arbatinis šaukštelis cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų (grudeliai)
5 valgomieji šaukštai acto
1.5 arbatinio šaukštelio druskos
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Druską, cukrų, krapus, actą ir pipirus sudedame ant agurkų, kurie jau sudėti į stiklainį.
Užpilame šaltu vandeniu ir kaitiname 5-6 minutes nuo užvirimo.
Sandariai užsukame ir, apvertus, paliekame atvėsti.
Atvėsus padedame šaltai.
Skanaus.

Agurkėliai „Bulgariškai“

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Druską, cukrų, krapus, actą ir pipirus sudedame ant agurkų, kurie jau sudėti į stiklainį.
Užpilame šaltu vandeniu ir kaitiname 5-6 minutes nuo užvirimo.
Sandariai užsukame ir, apvertus, paliekame atvėsti.
Atvėsus padedame šaltai.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Ramunė

Komentarai


Daugiau receptų