Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Agurkų mišrainė žiemai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kai atsiranda peraugusių agurkų, kurie marinavimui netinka, valgyt lyg ir nesinori, siūlau labai skanią mišrainę žiemai.
Agurkus supjaustyt apvaliais žiedais ar pusžiedžiais, svogūnus taip pat pusžiedžiais. Sudėti prieskonius ir laikyti 5val. pamaišant (aš kartais laikau ilgiau, vakare susipjaustau ir užpilu prieskoniais, o ryte sukemšu ir pakaitinu).
Į iškaitintus stiklainius kemšame agurkus su atsiradusiu skysčiu, truputį pagrūdame.
Užpildytus stiklainius statome į puodą su vandeniu ir kaitiname apie 15 min. nuo užvirimo, dangtelius tik uždėjus, po to juos užsukame.
Išeina 5 l.
Labai skani mišrainė, agurkai būna traškūs.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Reda

Komentarai (73)


  • indre 2016-08-29 02:33

    Petrai visai nieko nekaitinat


  • indre 2016-08-29 02:30

    O jei noriu 3 varianto ziemai kaityt reikia?


  • indre 2016-08-29 02:28

    Nedekit reklamu


  • Lijana 2016-08-16 11:10

    Ar reikia nulupti agurkus? Mano agurkai labai dideli


  • Inga 2016-08-14 09:52

    As dar cesnaka dedu, tai super


  • Danute 2016-08-12 15:01

    As jau daug metu gaminu pagal ta recepta labai patinka


  • petras 2016-08-07 14:56

    visai skanu, tik va to kaitinimo nereikia man isilaike ir be jo. as nieko nekaitinu kai koncervuoju ir isilaiko 5 metai taip darau


  • virginija 2015-09-09 13:32

    bandysiu daryt


  • nata 2015-09-01 18:30

    O pomidoru Su morkom ir paprika galima Su ogurkais


  • genute 2015-08-19 17:43

    Darau kitokią biškį,irgi skanu ir kaitint nereikia. 2kg.agurkų,4 šaukštai druskos,0,5kg.cukraus (aš dedu mažiau,apie 300gr.),7 šaukštai aliejaus,acto stiklinė.Supjaustau agurkus stambiais žiedais,užpilu druską ir laikau 4 val. po to sudedu likusius produktus ir palieku 12 val.galima pipirą piktą dėt,kas mėgsta macniai. Paskui dedu į išplykytus stiklainius ir rūsin. Skanu.


Daugiau receptų