Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Agurkų mišrainė žiemai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kai atsiranda peraugusių agurkų, kurie marinavimui netinka, valgyt lyg ir nesinori, siūlau labai skanią mišrainę žiemai.
Agurkus supjaustyt apvaliais žiedais ar pusžiedžiais, svogūnus taip pat pusžiedžiais. Sudėti prieskonius ir laikyti 5val. pamaišant (aš kartais laikau ilgiau, vakare susipjaustau ir užpilu prieskoniais, o ryte sukemšu ir pakaitinu).
Į iškaitintus stiklainius kemšame agurkus su atsiradusiu skysčiu, truputį pagrūdame.
Užpildytus stiklainius statome į puodą su vandeniu ir kaitiname apie 15 min. nuo užvirimo, dangtelius tik uždėjus, po to juos užsukame.
Išeina 5 l.
Labai skani mišrainė, agurkai būna traškūs.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Reda

Komentarai (65)


  • nata 2015-09-01 18:30

    O pomidoru Su morkom ir paprika galima Su ogurkais


  • genute 2015-08-19 17:43

    Darau kitokią biškį,irgi skanu ir kaitint nereikia. 2kg.agurkų,4 šaukštai druskos,0,5kg.cukraus (aš dedu mažiau,apie 300gr.),7 šaukštai aliejaus,acto stiklinė.Supjaustau agurkus stambiais žiedais,užpilu druską ir laikau 4 val. po to sudedu likusius produktus ir palieku 12 val.galima pipirą piktą dėt,kas mėgsta macniai. Paskui dedu į išplykytus stiklainius ir rūsin. Skanu.


  • indre 2015-08-15 17:19

    Labai skanus receptas manau,bet gal galima pakaitint pirmiausia tik agurkus be stiklainiu,ir tik po to juos sudet


  • Rolanda 2015-08-15 08:21

    Sendiena jau virsiu vakar viska susirosiau . Manau kad gausis skanei


  • Eva 2015-08-11 00:44

    Argi čia reikia kimšti? Tiesiog, reikia sudėti...


  • fas 2015-03-17 09:53

    kasmet darau geriausias receptas


  • edita 2014-08-12 14:29

    nu beveik visas misraines zinau bet apie ta nezinojau reiks pasidaryti ir paragaut


  • judke 2014-08-02 18:50

    ar saldytuve ju bereikia laikyti ?


  • kristina 2013-09-08 12:41

    as zinau ta misraine visada ja darau


  • emma 2013-09-07 21:28

    senas receptas,jau pries 10 metu taip gamindavau agurkus,tik viska dedavau savo nuoziura,pagal savo skoni


Daugiau receptų