Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Ananasinės cukinijos

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Cukinijas užpilti 1 kg cukraus ir palaikyti 1 parą vėsiai.
Tada pridėti 1 šaukštą citrinos rūgštelės, 1l 100 proc. ananasų sulčių.
Viską užkaitinti, supilstyti į paruoštus stiklainius ir užsukti.
Ragauti tada, kada širdelė užsigeis ananasų.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Lina

Komentarai (67)


  • Simona 2012-08-06 21:17

    Tikrai labai geras ir skanus receptukas Labai aciu


  • Ilona 2011-08-31 13:59

    Man labiau patiktu jeigu butu cukinijos kiekis nurodytas gramais/kilogramais, nes dabar gaunasi - pjaustai, pilstai i litrus is skaiciuoji. Kazkoks nesusipratimas. Negi sunku nurodyti normalu svori...
    Aisku, kad darysiu, vaikysteje valgiau kazka panasaus, tik mes su mama darydavom cukinija su geltonom mazom slyvutem (kompotus) - nerealu buvo - ananasu nera, o skonis ananasu .


  • zita 2011-08-25 14:19

    ka daryt negaunu ananasu sulciu 100%


  • Laura 2011-08-22 11:37

    Tikrai geras receptukas.Dariau 1 normą iš ananasų sulčių,o kitą-su persikų sultimis.Labai čiki gavos.Citrinos rūgštiesd dedu 1,5 šaukšto(man patinka rūgščiau )


  • sandrina 2011-08-12 17:19

    sveikos šeimininkės,šį receptą jau išbandžiau,sultis galima pilit kokias tik turite nesvarbu 100 ar 80 procentų,o dėl citrinos rūgšties irgi patariu paskanauti,pagal receptą man buvo per mažai,aš dėjau daugiau.Ir dar cukinija labai suminkštėja pastovėjusi per naktį atsiranda daug sulčių tad patariu ypač jaunoms šeimininkėms,nenusigaskit kai užvakuosit ir jos pastovės keliata parų cukinija vėl sugers sultis,užvirinti nereikia,pakaitinkit kol pakeis spalva.Laikyti kaip ir uogienes,skonis kaip tikrų ananasų


  • Anastasija 2011-08-12 15:44

    o tik uzkaitinti, ar geriau uzvirti? ir kur geriau laikyti?


  • alina 2011-08-09 14:52

    jai norite deti moliuga tai mano uosvene daro ji su apelsinu ir beroc su apelsino visop riekelem apart zieves ir tada gaunasi bendra apelsinine tokia kose. taciau recepto nzn pasidomekit internete, o del sulciu visada pilu maximos FAVORIT ANANASAI 100% ir gaunasi liuks


  • Elyte 2011-08-08 23:46

    bandysiu pagal šį receptą daryti, nes turiu keletą cukinijų.


  • Lina 2011-08-08 21:34

    nemanau, kad jei ipilsite 80 procentu, bus kazkas labai blogo


  • JUrgita 2011-08-08 21:29

    KUR GAUT 100 PROC. ANANASU SULCIU , VISUR 80 ARBA 60


Daugiau receptų