Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Ananasinės cukinijos

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Cukinijas užpilti 1 kg cukraus ir palaikyti 1 parą vėsiai.
Tada pridėti 1 šaukštą citrinos rūgštelės, 1l 100 proc. ananasų sulčių.
Viską užkaitinti, supilstyti į paruoštus stiklainius ir užsukti.
Ragauti tada, kada širdelė užsigeis ananasų.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Lina

Komentarai (71)


  • mama 2015-07-30 22:31

    Bet juk parašyta kad 10l, tai vadinasi kibiras pilnas .


  • Loreta 2015-07-29 22:04

    Zita, sulčių būna iki


  • Monika 2014-07-17 06:04

    Labai skanu cukiniju ir brukniu uogiene.Cukinijas dedant vietoje kriausiu,skonis tas pats,bet nesprangu.


  • laimutė 2014-07-13 20:47

    Darau jau keli metai.Atrodo kad valgai ananasus.Super!


  • Simona 2012-08-06 21:17

    Tikrai labai geras ir skanus receptukas Labai aciu


  • Ilona 2011-08-31 13:59

    Man labiau patiktu jeigu butu cukinijos kiekis nurodytas gramais/kilogramais, nes dabar gaunasi - pjaustai, pilstai i litrus is skaiciuoji. Kazkoks nesusipratimas. Negi sunku nurodyti normalu svori...
    Aisku, kad darysiu, vaikysteje valgiau kazka panasaus, tik mes su mama darydavom cukinija su geltonom mazom slyvutem (kompotus) - nerealu buvo - ananasu nera, o skonis ananasu .


  • zita 2011-08-25 14:19

    ka daryt negaunu ananasu sulciu 100%


  • Laura 2011-08-22 11:37

    Tikrai geras receptukas.Dariau 1 normą iš ananasų sulčių,o kitą-su persikų sultimis.Labai čiki gavos.Citrinos rūgštiesd dedu 1,5 šaukšto(man patinka rūgščiau )


  • sandrina 2011-08-12 17:19

    sveikos šeimininkės,šį receptą jau išbandžiau,sultis galima pilit kokias tik turite nesvarbu 100 ar 80 procentų,o dėl citrinos rūgšties irgi patariu paskanauti,pagal receptą man buvo per mažai,aš dėjau daugiau.Ir dar cukinija labai suminkštėja pastovėjusi per naktį atsiranda daug sulčių tad patariu ypač jaunoms šeimininkėms,nenusigaskit kai užvakuosit ir jos pastovės keliata parų cukinija vėl sugers sultis,užvirinti nereikia,pakaitinkit kol pakeis spalva.Laikyti kaip ir uogienes,skonis kaip tikrų ananasų


  • Anastasija 2011-08-12 15:44

    o tik uzkaitinti, ar geriau uzvirti? ir kur geriau laikyti?


Daugiau receptų