Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Argentinietiškai marinuoti baklažanai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Supjaustykite nuluptus baklažanus, sumaišykite juos su druska, sudėkite į kiaurasamtį virš dubens ir palaikykite apie 4 h kambario temperatūroje (baklažanai išskirs tamsų kartų skystį).
Nusivarvėjusius baklažanus nusausinkite.
Supilkite į puodą vandenį bei actą, sudėkite baklažanus ir virkite apie 2-3 min., kartais pamaišant, kol baklažanai suminkštės.
Apvirtus baklažanus nusunkite, sudėkite į kiaurasamtį, kad nusivarvėtų ir sudėjus baklažanus į dubenį palikti 4 val., kad atvėstų.
Atvėsusius baklažanus nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Taip paruoštus baklažanus sudėkite į stiklainius su griežinėliais supjaustytu česnaku, raudonėliais, juodaisiais pipirais ir smulkintais raudonaisiais pipirais.
Viską užpilkite aliejumi ir sandariai uždarius laikyti apie 2-3 dienas šaldytuve.
Tuomet galima valgyti.
Taip paruoštus baklažanus šaldytuve galima laikyti maždaug 1 mėn.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai


Daugiau receptų