Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aviečių džemas
AUTORIUS:
Dr. Oetker,
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Gelfix – tai tirštiklis, pagamintas naudojant pektiną. Pektinas yra rūgštinis polisacharidas, kurio yra beveik visuose vaisiuose. Naudojant Dr. Oetker „Gelfix Extra 2:1“ Gelfix – tai tirštiklis, pagamintas naudojant pektiną. Pektinas yra rūgštinis polisacharidas, kurio yra beveik visuose vaisiuose. Naudojant Dr. Oetker „Gelfix Extra 2:1“ uogienę išvirsite vos per porą minučių! Taip bus išsaugomi vitaminai, natūrali vaisių ir uogų spalva, puikus aromatas. Maždaug 3 stiklainiai po 350 ml. (...daugiau) Dr. Oetker
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų aviečių
1 vienetas citrinų
250 mililitrų vandens
1 pakelis dr. oetker "gelfix extra 2:1"
300 gramų smulkus cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avietes nuplauname ir pašaliname kotelius.
2.
Į vandenį įspaudžiame citrinos sultis ir trumpai paverdame (apie 2 minutes). Avietes sutriname ir supilame vandenį. Sumaišome Dr. Oetker „Gelfix Extra 2:1“ su cukrumi, paruoštą mišinį dedame į puodą su avietėmis. Viską gerai išmaišome ir maišydami užverdame. Verdame apie 2 minutes.
3.
Karšta želė pildome stiklainius iki pat kraštų ir uždarome. Avietės, braškės, kriaušės, persikai gali būti ir ne visiškai prinokę, taip verdant vaisiai geriau išlaikys savo formą.

Aviečių džemas

Recepto autorius: Gelfix – tai tirštiklis, pagamintas naudojant pektiną. Pektinas yra rūgštinis polisacharidas, kurio yra beveik visuose vaisiuose. Naudojant Dr. Oetker „Gelfix Extra 2:1“ ( ...daugiau ) Dr. Oetker
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Avietes nuplauname ir pašaliname kotelius.

  2. Į vandenį įspaudžiame citrinos sultis ir trumpai paverdame (apie 2 minutes). Avietes sutriname ir supilame vandenį. Sumaišome Dr. Oetker „Gelfix Extra 2:1“ su cukrumi, paruoštą mišinį dedame į puodą su avietėmis. Viską gerai išmaišome ir maišydami užverdame. Verdame apie 2 minutes.

  3. Karšta želė pildome stiklainius iki pat kraštų ir uždarome. Avietės, braškės, kriaušės, persikai gali būti ir ne visiškai prinokę, taip verdant vaisiai geriau išlaikys savo formą.

Receptą atsiuntė Dr. Oetker

Komentarai


Daugiau receptų