Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Aviečių pyragas su grietinėlės ir baltojo šokolado kremu

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Susmulkintą šokoladą suberti į puodą su grietinėle ir pavirinti ant silpnos ugnies vis pamaišant, kol ištirs šokoladas.
Miltus, cukrų, druską ir margariną sumaišyti iki vientisos masės.
Gautą tešlą sudėti į plastikinį maišelį ir 30 min. palaikyti šaldymo kameroje.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros.
Iš tešlos suformuoti pyrago pagrindą ir kepti 25–30 min.
Iškepus, leisti atvėsti.
Šokolado kremą išplakti plakikliu.
Pusę aviečių suberti ant pyrago, apipilti šokoladiniu kremu, o likusias avietes išdėlioti ant pyrago viršaus ir pabarstyti baltojo šokolado drožlėmis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Roberta

Komentarai (11)


  • saulytė 2012-07-29 13:29

    man tai pvz.: neissiplake kremas, pasidare tik tirstas skystis... gal kas ka patartumet?


  • saulytė 2012-07-28 23:32

    labai super atrodo, ryt išbandysiu.


  • Giedr? 2011-06-21 14:53

    Vietoi avieciu id?siu braskiu


  • (anonimas) 2011-06-06 18:10


  • (anonimas) 2011-04-03 10:17


  • vika 2011-02-17 12:50

    Cia maistas o ne edalas mergyt taigi


  • ERIKA 2011-01-29 15:29

    KIENO CIA EDALAS?


  • mimi 2010-10-07 21:08

    mmm kaip tik avieciu sendien rinkau oku2: rytoj savo mylimam padarysiu sita skanumyna


  • Roberta 2010-09-12 21:49

    Kandangi gaminau su cukrumi trintom aviet4m tai buvo net per saldu. Originaliam recepte rašo, taip, kad paprastos avietės, nereikia cukraus. Grietinėlės ir šokolado kremas ir taip laaaabai saldus, tad nebverta dar uogų cukrum trinti. Juk jos užsilieja kremu


  • vaida 2010-09-12 19:21

    noriu paklausti, tokiu kepiniu nekepu tai iskylo klausimas ar nereikia tas avietes sumaisyti su cukrum?


Daugiau receptų