Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Baklažanų užkandėlė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
150 gramų baklažanų
5 gramai cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek laurų lapų
60 gramų pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
3 mililitrai acto (9%)
šiek tiek druskos
150 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažanus supjaustyti griežinėliais, pabarstyti druska. Po 10-15 minučių nupilti atsiradusias sultis ir apkepinti aliejuje, kol pasidengs auksine plutele.
Nedidelį svogūną supjaustyti, pakepinti aliejuje, sudėti supjaustytus pomidorus, pakepinti 5-7 minutes. Pridėti apkeptus baklažanus, įpilti 50 gramų vandens, acto, įberti druskos, cukraus, juodųjų pipirų, lauro lapų ir troškinti, kol viskas suminkštės.
Patiekiamas šaltas.

Baklažanų užkandėlė

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Baklažanus supjaustyti griežinėliais, pabarstyti druska. Po 10-15 minučių nupilti atsiradusias sultis ir apkepinti aliejuje, kol pasidengs auksine plutele.
Nedidelį svogūną supjaustyti, pakepinti aliejuje, sudėti supjaustytus pomidorus, pakepinti 5-7 minutes. Pridėti apkeptus baklažanus, įpilti 50 gramų vandens, acto, įberti druskos, cukraus, juodųjų pipirų, lauro lapų ir troškinti, kol viskas suminkštės.
Patiekiamas šaltas.

Komentarai (2)


  • suiliv 2010-06-12 20:32

    o su kuo tas daiktas valgomas? :galvoju:


  • suiliv 2010-06-08 21:18

    Atrodo viliojanciai :galvoju reikes butinai pabandyti ;-)


Daugiau receptų