Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Baklažanų užkandėlė

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Baklažanus supjaustyti griežinėliais, pabarstyti druska. Po 10-15 minučių nupilti atsiradusias sultis ir apkepinti aliejuje, kol pasidengs auksine plutele.
Nedidelį svogūną supjaustyti, pakepinti aliejuje, sudėti supjaustytus pomidorus, pakepinti 5-7 minutes. Pridėti apkeptus baklažanus, įpilti 50 gramų vandens, acto, įberti druskos, cukraus, juodųjų pipirų, lauro lapų ir troškinti, kol viskas suminkštės.
Patiekiamas šaltas.

Komentarai (2)


  • suiliv 2010-06-12 20:32

    o su kuo tas daiktas valgomas?


  • suiliv 2010-06-08 21:18

    Atrodo viliojanciai :galvoju reikes butinai pabandyti


Daugiau receptų