Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Blyneliai su dešra ir sūriu

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš ingredientų, skirtų tešlai, iškepti plonus blynelius.
Kumpį (dešrą), svogūną (papriką), sūrį susmulkinti, dėti lygiomis dalimis majonezo ir pomidorų padažo, prieskonių jei reikia.
Įdarą dėti ant blynelio, susukti ir apkepti keptuvėje su aliejumi.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Jovita

Komentarai (43)


  • nesuprantu zmoniu 2014-06-03 16:05

    jei netobula parasyta tai ir neskaitykit,susiraskit kur tobulai parasyta.
    As tokius blynus darau su kepintu vistienos arba jautienos farsu.Kai blyneliai apkepa uzpilu grietinele su tarkuotu suriu,uzdengiu dangciu ir kepu kol issilydo suris,ant mazos ugnies.Nerealus blyneliai gaunasi


  • ... 2014-06-03 13:26

    As negaliu suprasti, kam yra reikalingas toks receptas, jei vistiek turiu suprasti pati, kur koki ingredienta naudoti. Ir kas tie 300..? Ir kur sviestas gaminime panaudotas? Apie ji net neuzsimenama... Jei receptas yra skirtas skaityti visuomenei, jis turi buti parasytas tobulai.


  • fresija 2011-11-07 21:21

    vyrui labai patiko


  • anele 2011-10-12 19:21

    kiek blynuku iseina?


  • joranas34 2011-09-15 19:18

    Labai skanu,vietoj desros pabandziau deti pakepinta farsa,super gaunasi. 10 balu


  • GITA 2011-09-15 13:44

    Labai skanūs , dažnai kepu ir visa šeima džiaugiasi


  • Nepazystamas 2011-09-08 16:37

    Skanesnio patiekalo neragaves


  • Daiva 2011-09-06 13:23

    Darau jau ne pirmą kartą, tikrai labai patinka! Su Helmans majonezu ir tarybinem desrelem viduj isvis pasaka,nors dedavau ir kitokias


  • CIA 2011-07-10 18:49

    Jau daug metu kepu panasius blynelius, sunus labai megsta. Prikepu kokiu 20-30 vnt.,uzsaldau ir po to jam i reisa, kelionei, idedu. O piena skiedziu perpus atsaldytu virintu vandeniu, vietoj sviesto 2mazdaug saukstai aliejaus. Ir svarbiausia! Tesla maziausiai 1val. palaikau saldytuve! Jeigu gera keptuve turite, tai is pradziu pirmam blynui tik keleta lasu aliejaus ipilu, o po to visai nenaudoju. Gaunasi ploni ir elastingi, svarbiausia per daug neapkepti lietiniu, jau geriau veliau, sudejus idara. As juos vynioju kaip balandelius, t.y staciakampiais gal kas kitaip juos suka


  • Justė 2011-07-10 17:52

    Tikrai skanu


Daugiau receptų