Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
AUTORIUS:
Dr. Oetker,
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 kilogramas braškių
350 gramų cukraus
1 pakelis dr oetker gelfix stevija tirštinimo mišinys
1 žiupsnelis grūsti juodiji pipirai
40 gramų balzaiminis actas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nuplautas ir nuimtais koteliais braškes sudėti į puodą. Užberti cukrų, Dr Oetker Gelfix Stevija tirštinimo mišinį, pipirus.
2.
Užvirkite ir pakaitinkite 5 minutes. Pilkite balzaminį actą, išmaišykite ir sudėkite į stiklainius.

Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Nuplautas ir nuimtais koteliais braškes sudėti į puodą. Užberti cukrų, Dr Oetker Gelfix Stevija tirštinimo mišinį, pipirus.

  2. Užvirkite ir pakaitinkite 5 minutes. Pilkite balzaminį actą, išmaišykite ir sudėkite į stiklainius.

Receptą atsiuntė Dr. Oetker

Komentarai


Daugiau receptų