Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Bulvių pica

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Bulves smulkiai sutarkuoti, įberti "Vegetos" ir supilti į formą. Kiaušinius išplakti su grietine bei miltais ir supilti ant bulvių. Dešrą ir papriką supjaustyti kubeliais, sutarkuoti sūrį, sukapoti svogūnų laiškus, supilti ant picos viršaus. Kepti orkaitėje 1 val.

Komentarai (26)


  • Rasa 2013-02-08 20:24

    Skaniai gaunasi ta bulviu pica, tik kai dedate kepti pirma galite ijungti kad keptu tik apacia, o po to virsus ir apacia nes virsutiniam sluoksniui tiek ilgai kepti nereikia, del to ir sudega tas suris. As pati kepiau jau ne viena karta ir gerai gaunasi, ir visiem kas ragavo patiko


  • Milana 2011-06-03 20:53

    Nuostabi pica Įdėjau dar savo ingredijentų: alyvuogių, vakuotos paprikos...svogūnų laiškus užmečiau ant viršaus...dėjau dar ir tomatų padažo..ir dėjau vietoj dešros kepinta faršą! Buvo nepakartojama


  • milana 2011-05-05 13:40

    isbandytas tikrai lb skanu


  • jjoolliittaa 2011-04-01 19:11

    isbandziau si receptuka tikrai lb skanu dekui uz recepta auh


  • erika 2011-01-09 11:19

    atrodo skaniai bet galvoju kad gali sudegt bet aciu uz recepta


  • tima 2010-11-18 14:33

    labai geras receptas, kepu šią picą dar nuo mokyklos laikų, o tai jau gan senai, bene dešimtmetis praėjo nuo baigimo. labai skanu, visada gerai gaunasi. nesutikau nei vieno, kuriam tai nepatiktu. o jei jums kazkas nesigauna, pagalvokit, kad kazka blogai darot, arba ugnis per stipri, arba padazo neuzpilat ant bulviu, arba sausoj skardoj kepat, arba bulves nukosiat ir visai sausas paliekat sury galima deti ir jau apkepus bulvems su desra. as asmeniskai nestipria tem visada darau, kad kaip sako kiti - suris nesudegtu, ir niekada nesudega


  • daiva 2010-11-18 01:44

    oku2: greiciausia bulvine pica kai bulves ant burokines tarkos sutarkuoji padruskini dedi ikaitinta su alejumi keptuve gerai su saukstu suspaudi islygini tarkiu pada ant silpnos ugnies apverti kita puse iskart sukrauni visus savo megstamus indigrientus uzdengi dangciu ir neuzilgo valgai kol apatine bulviu puse apskrunda


  • daiva 2010-11-18 01:41

    greiciausia bulvine pica kai bulves ant burokines tarkos sutarkuoji padruskini dedi ikaitinta su alejumi keptuve gerai su saukstu suspaudi islygini tarkiu pada ant silpnos ugnies apverti kita puse iskart sukrauni visus savo megstamus indigrientus uzdengi dangciu ir neuzilgo valgai kol apatine bulviu puse apskrunda
    eu2


  • daiva 2010-11-18 01:38

    greiciausia bulvine pica kai bulves ant burokines tarkos sutarkuoji padruskini dedi ikaitinta su alejumi keptuve gerai su saukstu suspaudi islygini tarkiu pada ant silpnos ugnies apverti kita puse iskart sukrauni visus savo megstamus indigrientus uzdengi dangciu ir neuzilgo valgai kol apatine bulviu puse apskrunda
    eu2


  • gintas 2010-11-04 05:46

    Turetu buti skanu...Aciu...


Daugiau receptų