Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Cepelinai tinginukai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į mėsos faršą pridėkite kepintų svogūnų, pagardinkite druska ir pipirais.
Bulves nuskuskite, sutarkuokite burokine tarka ir lygiomis dalimis sumaišykite su paruoštu faršu (bulvių tarkių gali būti šiek tiek daugiau).
Padarykite pailgus cepelinus ir sudėkite į riebalais pateptą skardą ar kepimo indą.
Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Tinginukų paviršius gražiai apskrunda, susidaro traški plutelė, o vidus minkštas ir purus.
Labai skanu su grybų padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Inga

Komentarai (63)


  • Agnė 2016-07-23 10:37

    Labai skanu! Ačiū už receptuką!


  • audrone 2016-06-09 13:46

    Gal ir skanu. Reiks is puses produktu pabandyt


  • Tipo 2015-10-01 21:57

    įbrukau vištienos, tai vaizdas ne koks tarsi koks laukinis padaras prasinešė pro orkaitę... padažu ir sūriu pridengus, tokie tipo kotletai gavosi, bulvių kotais nejaučiu... Įvertinimas 2 iš 10, jei nebuvote alkani savaitę, nerekomenduoju


  • Rita 2015-08-19 09:36

    Tikra nesamone fui kotletas su tarkuotom bulvem tik sugadintas farsas kaip kugelis su daug farso neskanu ir net nekepkite.


  • Jurate 2015-05-21 17:42

    Mano šeimai taip pat nepatiko. Kažko trūko.


  • Lina 2015-05-20 11:19

    Aš taip kepu kėdainių blynus


  • tatjana 2015-05-19 16:52

    as gaminau siuos cipilinus bet pas mane nelabai gavosi o siaip skanus buvo


  • Jolanta 2015-03-22 09:01

    Pabandžiau man per riebus


  • natalija 2015-03-20 11:26

    Sitas patiekalas zinomas nuo mazumes lb skanus


  • jolanta 2015-03-18 14:19

    Pavadinciau kugeliu bet ne cepelinais


Daugiau receptų