Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Cepelinai tinginukai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į mėsos faršą pridėkite kepintų svogūnų, pagardinkite druska ir pipirais.
Bulves nuskuskite, sutarkuokite burokine tarka ir lygiomis dalimis sumaišykite su paruoštu faršu (bulvių tarkių gali būti šiek tiek daugiau).
Padarykite pailgus cepelinus ir sudėkite į riebalais pateptą skardą ar kepimo indą.
Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Tinginukų paviršius gražiai apskrunda, susidaro traški plutelė, o vidus minkštas ir purus.
Labai skanu su grybų padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Inga

Komentarai (51)


  • Mauras 2014-10-19 16:00

    šitą masę kepiau, kaip kotletus irgi labai skanu


  • Lina 2014-09-16 22:01

    Nu man tai labai skaniai gavosi (y)


  • rosita 2014-01-29 21:37

    Sauniai gavosi,,,,,,tesiog tirpsta burnoje,,,,,,aciu Inga uz si receptuka,,,,,,


  • spilka 2014-01-29 15:09

    Pirma diena valgom virtus cepelinus, o jei dar lieka tai antra diena perpjaunam isilgai per puse ir dedam i keptuve kol apskrus, tai taip pat laaabai skanu


  • rosita 2013-09-05 15:46

    Aciu Inga pabandysiu tikrai ,kaip gavosi ir parasysiu,,,,,,,,


  • inga 2013-09-05 15:19

    i kugeli nieks nededa kaiusiniu.. perlenki lazda


  • Rikanta 2013-05-03 14:29

    butinai mėginsiu skanu bus


  • ina 2013-02-21 20:49

    gera ideja rytoj gaminsiu tik mazesnius


  • 123 2012-08-06 09:55

    Na cia eilinis "raganos kepsnys". Tik kad nesluoksniais dedama, o tiesiog kita forma, bet esme ta pati. Bulves - frasas-bulves-farsas + prieskoniai. Recepto neuzskaitau... 1/10


  • inga 2012-05-29 20:35

    Aciu visoms labai zu gerus atsiliepimus


Daugiau receptų