Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

„Charčio“ sriuba

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustau kubeliais ir apkepu.
Į verdantį vandenį (1,5 l) sudedu mėsą ir ryžius.
Svogūną, morką, papriką, čili ir nuluptus pomidorus supjaustau kubeliais ir 10 min patroškinu keptuvėje savo sultyse.
Tada sudedu daržoves į puodą, įberiu druskos, juodųjų pipirų ir uždengus verdu 20 min.
Jei mažai aštrumo įberiu maltų čili pipirų.
Baigus virti, užberiu kapotais česnakais ir smulkintomis petražolėmis su krapais ir bazilikais (tinka ir džiovinti).
Uždengus puodą, palaikau 15 min.
Sriuba turi būti tiršta ir labai aštri.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Neringa

Komentarai (67)


  • a 2014-03-17 16:32

    jei neidesit vieno prieskonio ji niekada nebus charcio tai kalendra liekate skoloj isdaviau paslapti


  • algis 2013-10-18 03:01

    gyvenu usa niu jorke visos tautos kitaip verda charcio ir su aviena ir su jaut buvau ir uzbeku ir gruzinu ir kitu ciurku restoranuose skanu bet skaniausiai gamina kaip ne keista rusu restorane


  • Neringa 2013-02-10 09:44

    net netaip charcio verdas dirbau gruzinu restorane ir tikrai zinau


  • ina 2013-02-08 21:38

    Prieskoniai chmeli suneli duoda savituma... Ju turi buti


  • petrukas 2012-11-04 18:13

    sriuba tai okk tik ne karcio man kai senais laikas mociute pagamindavo /mama/ tai pirstus laizykis .o cia vienu zodiu paragaukit ir suzinosit kaip kam si sriuba skani bet man tikrai ne ne ne !!!


  • Bidzo 2012-10-30 20:20

    Cia ne charco ir visiskai neskanu! Pfu!!! Kodel zmones daro bile ka,bile kaip ir skambiai pavadina! Patyt is neissimokslinimo,o kai nepazangus zmones pradeda rodyt kaip reikia,tai ir gaunasi leberda ar pachliobka,ar tt. x9n


  • Tamara 2012-10-14 14:19

    skani sriuba, tik su tikraja charcio sriuba nieko bendro neturinti... morkos ir pomidorai gyvenime nebuvo charcio sriubos sudetyje.


  • Nerijus Dambauskas 2012-09-04 16:26

    svogūnus pakepinkit iki geltonumo, iš karamelizuotų svogūnų sriuba gaus sodresni ir pilnesni skonį, tada sudėkit morkas, apkepkit ir tik tada sudėkit likusias daržoves kokias ten turit, paprikos neperkepkit tegul lieka vos, vos tarškumo, skanaus


  • vita 2012-06-04 20:19

    o jei kiauliena vietoje jautienos?


  • audra 2012-02-15 21:20

    Jo geras receptas, visus prieskonius pirkau kavaplius.lt, ir uz pristatyma nemokejau...


Daugiau receptų