Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Čičinskai
AUTORIUS:
Giedrius
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušinių
0.5 kilogramo kvietinių miltų
6 vienetai dešrelių
300 gramų kefyro
1 arbatinis šaukštelis sodos
200 gramų varškės
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kefyrą sumaišome su soda, įmušame kiaušinį, sudedame varškę bei didžiąją dalį miltų ir suminkome tešlą. Jei reikia įdedame dar miltų.
Tešla turėtų nebekibti prie rankų, bet taip pat būti ne per kieta kočiojimui.
Paruoštą tešlą iškočiojame maždaug iki 2 mm storio ir supjaustome 2-3 cm juostomis.
Dešreles supjaustome išilgai į keturias dalis ir ištriname prieskoniais.
Taip paruoštas dešreles spirale vyniojame į tešlą gerai užspausdami galus, kad neišsivyniotų.
Verdame įkaitintame aliejuje kol gaminys įgauna šviesiai rudą atspalvį.
Patiekiama su pomidorų padažu.
Idealus patiekaliukas tiek pusryčiams, tiek vakarienei... prie alaus :D

Čičinskai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kefyrą sumaišome su soda, įmušame kiaušinį, sudedame varškę bei didžiąją dalį miltų ir suminkome tešlą. Jei reikia įdedame dar miltų.
Tešla turėtų nebekibti prie rankų, bet taip pat būti ne per kieta kočiojimui.
Paruoštą tešlą iškočiojame maždaug iki 2 mm storio ir supjaustome 2-3 cm juostomis.
Dešreles supjaustome išilgai į keturias dalis ir ištriname prieskoniais.
Taip paruoštas dešreles spirale vyniojame į tešlą gerai užspausdami galus, kad neišsivyniotų.
Verdame įkaitintame aliejuje kol gaminys įgauna šviesiai rudą atspalvį.
Patiekiama su pomidorų padažu.
Idealus patiekaliukas tiek pusryčiams, tiek vakarienei... prie alaus :D

Receptą atsiuntė Giedrius

Komentarai (103)


  • Rimanta 2017-08-05 22:05

    As darau su faršu labai skanu.


  • Marius 2017-01-05 11:52

    Labai skanus ir vaikam patinka. :-)


  • erna 2016-12-28 13:59

    Lengva paruosti ir tikrai skanu, megsta ir anukaiï


  • egle 2016-03-30 17:11

    Lus, cicinsko kepsnys tikrasis daromas is virtu bulviu, o ne zaliu :D
    Dariau pagal si recepta, buvo skanu.
    Antra syki vietoj kefyro dejau grietine, siek tiek maziau, gal 250gr ir vandens, kad butu skystesne. O vidun - farsa.
    Mes valgom su tokiu padazu: Pomidoru padazas, majonezas, cesnakas. Viska sumaisyti.


  • Asta 2016-03-18 18:23

    labai skanus


  • Lus 2015-08-21 15:29

    tikrasis Cicinsko kepsnys daromas farso, ne is sasiskos,ir apvyniojamas ne kazokia ten tesla,o is zalios bulves padaryta spirale,kazkada buvo pirkti specialus gremztukai-peiliukai.


  • kestas 2015-04-11 11:03

    paskaiciau as sio puslapio receptu.... ka as galiu pasakyti :) bekit geriau i maximas ar rimi :) nebus cia naudos :) nors kuris kazkiek nusimanantis virtuvej sutiks su manim :) tiek atsiprasant grybu pripjauta :)


  • gintare 2015-04-09 18:31

    o jei neturiu kefyro,kuom galeciau ji pakeisti? :D


  • as 2015-02-26 11:50

    kokie jus žaiurus


  • irena 2015-02-19 18:42

    man tai gardu ir svarbiausia
    15 min ir gatava


Daugiau receptų