Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Čili sriuba
AUTORIUS:
Gedas
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
2 česnakų
1 vienetas paprikų
500 gramų pomidorų pastos
400 gramų pupelių (raudonos, konservuotos)
1 vienetas svogūnų
500 gramų jautienos faršo
šiek tiek sūris (fermentinis)
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek prieskonių (čili arba jautienai)
1 vienetas čili pipirų
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite.
Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkintu svogūnu kol jis paruduos. Pakepintą faršą su svogūnais galima taip pat sumalti ir sumaišyti su kitais produktais, tačiau nebūtina. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, įpilkite šiek tiek vandens. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies.
Patiekiant patartina apibarstyti žalumynais.
Taip pat galima apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, kol sriuba karšta, palaukti kol jis išsilydys.
Sriuba turi būti tiršta. Valgoma su sumuštinių duona arba skrebučiais.
Patiekalo gaminimas užtrunka apie 2 valandas.
Iš nurodyto ingredientų kiekio gaunasi maždaug 5 porcijos.
Skanaus!

Čili sriuba

  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite.
Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkintu svogūnu kol jis paruduos. Pakepintą faršą su svogūnais galima taip pat sumalti ir sumaišyti su kitais produktais, tačiau nebūtina. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, įpilkite šiek tiek vandens. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies.
Patiekiant patartina apibarstyti žalumynais.
Taip pat galima apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, kol sriuba karšta, palaukti kol jis išsilydys.
Sriuba turi būti tiršta. Valgoma su sumuštinių duona arba skrebučiais.
Patiekalo gaminimas užtrunka apie 2 valandas.
Iš nurodyto ingredientų kiekio gaunasi maždaug 5 porcijos.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Gedas

Komentarai (190)


  • Dovile 2017-07-13 23:56

    Ir daug surio! Be galo skanu


  • Dovile 2017-07-13 23:55

    Super receptas! As tik puodeli vandens uzvirinau su jautienos buljono kubeliu ir ipyliau


  • Citrusinė 2016-11-27 15:31

    Labai skanu.


  • Nedas 2016-08-13 13:36

    Superine


  • lince 2016-02-18 19:03

    Reikės pabandyti:)


  • Laima 2015-03-07 20:49

    Gaminau. Recepte parašyta, kad sudėti į puodą pomidorų padažą, bet ingredientuose nenurodytas joks pomidorų padažas ir kiekis. Tai pyliau iš akies. Šiaip geras receptukas. Skanu, tikrai. ;)


  • liusė 2015-02-09 12:03

    šiandin ruošiuosi pagaminti.li


  • laineta 2014-12-31 11:01

    labai skani sruba greitai padaroma


  • Šeima 2014-11-09 16:51

    mes valgėme visa šeima buvo labai gard ir skanu rekomenduoju visiems!!!SKANAUS!


  • Gintare 2014-10-14 15:35

    Labai dekui uz recepta.vtakar Su vaikinu gaminome. Labai greiciau,lengvai ir skaniai :-)


Daugiau receptų