Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Čili sriuba

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite.
Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkintu svogūnu kol jis paruduos. Pakepintą faršą su svogūnais galima taip pat sumalti ir sumaišyti su kitais produktais, tačiau nebūtina. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, įpilkite šiek tiek vandens. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies.
Patiekiant patartina apibarstyti žalumynais.
Taip pat galima apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, kol sriuba karšta, palaukti kol jis išsilydys.
Sriuba turi būti tiršta. Valgoma su sumuštinių duona arba skrebučiais.
Patiekalo gaminimas užtrunka apie 2 valandas.
Iš nurodyto ingredientų kiekio gaunasi maždaug 5 porcijos.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Gedas

Komentarai (180)


  • Agnė 2013-08-18 16:10

    Nereali! Tikrai labai labai labai rekomenduoju. Tiesa, dėjau šiek tiek mažiau aštrumo, bet vistiek gavosi superinė! Skanaus visiems!


  • jautuke 2013-05-28 10:47

    labai skani sriuba, labai dekui uz recepta.
    tik as netryniau,o smulkiai supjausciau viska ir pomidoru padazo dejau daugiau,pagal savo skoni,man skaniausias Kedainiu astrus.


  • dominyka 2013-01-19 17:25

    LABAI skaniai gavosi Tikrai rekomenduoju


  • ievulyte 2012-05-15 18:19

    taigi,isbandziau ir gavosi super sriubyte! tiesa,pomidorus dejau konservuotus, mesa iskepus sumaliau blenderiu,ir kad paskystint sriuba dejau tomatu sulciu. PASAKA!


  • ievulyte 2012-05-13 23:48

    nebegaliu,net seiles begt pradejo gaila toks velus vakaras,bet jei tureciau visus produktus ir dabar lekciau bandyt gamint ,na o ryt pasakysiu kaip sekes


  • Edgaras 2012-01-31 19:07

    Jums nesijaute, kad sriuba pavirus 20min mesa tarsi guminiai rutuliukai (neliecia tu kas farsa pravaro su blenderiu, tada jau sriubos-tyre gaunas)? Katik pagaminiau sia sriuba bet viriau apie valanda laiko, na mesa gavos (jautiena) puri, valgant nesijaucia jog kramtytum gumos gabaliukus. Cia mano toks pastebejimas, nes sia sriuba ipratau gan daznai daryti ir eksperimentuoti su ja


  • Edgaras 2012-01-31 16:49

    Dariau na turbut siai sriubai tiek ir uztenka, bet as verdu, na tiksliau troskinu, ilgiau, kad atsiskleistu skonis. O kai uzeina noras pasidaryti cili troskini, tada troskinu 2-2,5h, neskaitant paruosimo pacio.


  • darius 2011-12-07 14:15

    ir dar, virt nebutina 15 min. nera ten kam virt nes farsas ir taip buna beveik iskepes, cia juk nera kopustu morku ar kokiu bulviu, mastykit su galva, uztenka 10 min. nu galit virt ir 20 jeigu durni esat


  • darius 2011-12-07 14:07

    apie 2 val )) nezinau jeigu 2 valandas darot sita sriuba tai kazkas su jumis tikrai negerai, sumeti i blenderi ka reikia, sumala per 1min. per ta laika sudedi i keptuve svogunus su mesa ir kepi, sudedi i puoda viska is blenderio ipili vandes ir uzverdi, kai buna iskepes farsas sumeti i puoda ir verdi kokia 15 min, tai viskas uztrunka apie 20min, nzn kaip ja galima virt 2 valandas esant normalaus mastymo zmogui


  • Margarita 2011-11-26 17:18

    Begu gaminti! nom nom nom


Daugiau receptų