Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Dešrelės tešloje

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš miltų, kiaušinio, pieno, aliejaus, mielių, cukraus be šiek tiek druskos užminkome mielinę tešlą ir pakildiname.
Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame po dešrelę ir gerai užspaudome kraštus kaip parodyta nuotraukoje.
Keliose vietose įpjauname dešrelę , bet tik ne iki galo, tiksliau paliekame ne iki galo įpjautą tešlą.
Dedame į kepimo skardą ir gražiai išlankstome į priešingas puses, patepame padažu, pabarstome sūriu ir kapotais krapais.
Kepame apie 20-30 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (159)


  • Tomas 2014-04-04 11:41

    Nuostabu,skanu ir puiku verta daryti.


  • kepyklele!!! 2013-07-31 18:39

    tokias pacias pardavinej kepyklelese


  • jurate 2013-07-27 22:25

    as noriu pabandyti bet laiko nera


  • laurinta 2012-12-18 11:55

    na ka,reiks isbandyt ir man gal seimynai patiks atrodo tikrai skaniai


  • Akvile 2012-01-15 01:13

    Dariau šias dešreles,skanios. Tačiau gaminau biški kitaip, tešlos nedariau, o nusipirkau šaldytą tešlą. ir kuo puikiausiai su ja gavosi bet vėl gi, neišėjo padaryti tų bandelių formos bet gavosi neprastas vaizdas.


  • (anonimas) 2011-11-22 18:55

    oku2: skanumas


  • Gabriele 2011-11-18 21:02

    Labai skanu


  • jokeris 2011-09-14 16:45

    neturiu zodziu kaip skanu


  • asta 2011-08-19 12:01

    Pasigaminau. Seimynai visai super patiko. Tikrai rekomenduoju . O kepiau 30 min 200 laipsniu temperaturoje


  • justyte 2011-08-03 22:04

    na jau kepasi.. idomu kas gausis


Daugiau receptų