Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Dominykos čeburėkai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vietoj faršo galime naudoti varškę, dešreles, uogienę, rūkytos vištienos gabaliukus, šoninę ir t.t
Jei įdarui naudojame faršą, jį sumaišome su susmulkintu svogūnu, česnaku, druska bei pipirais.
Supilame kefyrą į dubenį, sudedame sodą ir išmaišome.
Tada įmušame kiaušinį ir beriame miltus, kol tešla gaunasi minkoma rankomis ir nebelipni.
Išsikočiojame lakštą, pasiėmę lekštutę ją apipjauname, kad gautųsi apskritimas, įdedame įdaro ir gerai užlipdome kraštus.
Kepame įkaitusiame aliejuje, kol paruduos.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Dominyka

Komentarai (63)


  • indrė 2016-11-28 17:34

    Ar galima kepimo miltelių vietoje sodos?


  • Sigita 2016-10-28 18:21

    Superiniai ceburekai. Kepiau pernai ziema, dabar vel susiradau si recepta ir si kart ji uzsirasiau :)


  • Labas 2016-10-25 17:01

    Su miltais i tesla


  • sandra 2016-09-13 14:13

    o kefyra pilat i farsa ar su miltais kaip tesla?


  • Kristina 2016-07-07 13:03

    Mmmm kokie skanus,visai šeimynai patiko,super receptas.


  • Saulene 2016-03-17 19:03

    O kiek mazdaug cebureku iseina is tokio kiekio ingridient? :-)


  • Neringa 2016-03-14 11:06

    Labai skanus, kepsim dar karta :-)


  • Aiste 2016-01-28 14:31

    Pasakiski ceburekai visa kompanija kuri valge liko patenkinti rekomenduoju;)


  • Viki 2015-11-13 20:01

    Rytoj bandysiu kept,tikiuosi isejs:-)


  • blgintare@gmail.com 2015-10-05 19:10

    Labai skanu!


Daugiau receptų