Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Garfieldo lazanija

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Paruošti mėsos padažui reikės pakepinti faršą ir smulkintą svogūną kol paruduos, supilti sultinį, sukapotą česnaką, pomidorus, pjaustytus grybus ir išmaišyti.
Kepti maždaug 1 valandą kol padažas taps tirštas.
Norint dar labiau sutirštinti, galima mažame kiekyje vandens išmaišyti du arbatinius šaukštelius kukurūzų miltų ir bemaišant supilti į mėsos padažą.
Balto padažo gaminimui ištirpdykite inde 25 g sviesto, pastoviai maišydami supilkite miltus ir po truputį pilkite pieną kol padažas sutirštės.
Nuėmus nuo orkaitės, pabaigai supilkite didesnę dalį tarkuoto sūrio.
Toliau ištepkite sviestu kepimo formą ir vieną po kito klokite visus ingredientus, pradedant mėsos padažu, ant viršaus - lazanijos makaronais. Tuomet užpilti baltu padažu ir taip toliau.
Kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes.
Nepamiršti ant viršaus prieš kepant užbarstyti likusį tarkuotą fermentinį arba parmezano sūrį.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Aušrytė

Komentarai (96)


  • rimgis 2014-11-28 16:46

    atroda skanu


  • modestas talalas 2014-11-16 20:43

    Reikes pabandyti


  • Greta 2014-08-01 10:28

    O jeigu pievagribių nelabai mėgstam ar jie būtini?


  • Diana 2014-06-03 15:58

    Geras receptas labai skanu tik siūlyčiau daugiau sultinio pvz 500ml nes kietoka apačia gavosi


  • zaneta 2013-11-10 10:40

    siandien zadam gaminti lazanij abu su suneliu
    a tikiuosi pavyks


  • vovere 2013-10-24 17:19

    šiandien gaminau pietums ir gavosi tik vietoj jautienos farso dejau 50/50 jautiena su kiauliena ir siek tiek daugiau surio


  • otsaqeqj@gmail.com 2013-09-28 07:25

    Absinthe?? + Monkey + Iphone + Desert =. Dax Riders - Infernale.


  • Kartais gaminanti 2013-07-16 11:18

    Nuostabus! Gal kiek perdaug mesos padazo padariau, nes stikline skarda per Maza pas mane, bet siaip - super!! Dar pridejau jalapeno pipiru kelias riekutes, siaip prieskoniu ir buvo nuostabiai. P.s. Tiesa, lakstus apviriau ir virsuje butinai Mesa, kad nesviltu lakstai ir liktu minkstuciai

    Skanaus!!


  • Gaga 2013-07-11 11:40

    Tikrai nebūtina apvirti lakštų, jie išbrinksta ir tampa minkšti padažų dėka Pirmas kartas ir mano lazanija neįtikėtina!!!


  • dovile 2013-03-30 16:13

    super receptukas patiko mano seimynai as lakstus truputi apviriau


Daugiau receptų