Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

„Grietiniečiai“

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sumušti minkštą sviestą, po truputį sudedant kiaušinį, grietinę, cukrų ir druską.
Suberti miltus, sumaišytus su soda, ir greitai išminkyti tešlą.
Įdarui sumaišyti varškę, baltymus, grietinę, miltus ir cukrų.
Iškočioti 7 mm storumo tešlą.
Išpjauti 8 cm diametro skritulius.
Ant kiekvieno skritulio uždėti po šaukštą įdaro, sujungti tešlos kraštus, gerai prispausti.
„Grietiniečių“ viršų aptepti plaktu tryniu.
Įkaitinti orkaitę iki 230 laipsnių temperatūros, „grietiniečius“ sudėti ant skardos, padengtos kepimo popieriumi, ir kepti 10-15 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai (9)


  • asta 2014-01-21 13:58

    Ką daryti, kad jie neišsižiotų? O juk parduotuviniai išlaiko formą. skonis labai geras.


  • Erikute 2013-12-19 19:15

    labai geras receptas patariu isbandyti visiems, kepu jau antra karta


  • mante 2012-03-02 15:05

    Labai skanu ir pasigamint lengva, ir visai nesunku


  • Gintarė 2012-01-17 18:08

    Labai geras receptas Ir tešla tokia skanutė iškepė ,ir įdaras dieviškas... o Žodžiu, autoriui - maladiec


  • Indre 2011-09-10 14:23

    LABAI SKANU, IR PAPRASTA PAISIGAMINTI


  • Laura 2011-09-08 20:02

    reikia pabandyti skaniai atrodo


  • Indre 2011-09-08 12:59

    Na visai as neuspaudziau palikau tarpeli kaip nuotraukoje, viskas puikiai gavosi. aciu uz recepta.


  • Kristina 2011-03-19 12:18

    Nu nuotraukoje tai tikrai neprispausti


  • (anonimas) 2011-02-24 14:46


Daugiau receptų