Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Įdaryta cukinija

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ryžius išvirti ir sumaišyti su faršu, pridėti įvairių jūsų mėgstamų prieskonių. Cukinijos vidų išskaptuoti, sudėti faršo ir ryžių masę, ant viršaus pripjaustyti pomidorų ir kepti 170 laipsnių karštyje apie 40 min. Baigiant kepti, uždėti sūrio, pomidorų padažo ir truputį majonezo.

Receptą atsiuntė Neringa

Komentarai (44)


  • lina 2014-10-29 16:45

    tai kur ta piena deti? recepte parasyta 200gr


  • I 2014-08-26 11:09

    Prie ko čia tas pienas ingridientuose parašytas?


  • Gabija 2013-08-02 19:00

    darem pagal si recepra ir buvo labai labai skanu nom nom nom


  • myrita 2012-10-08 14:19

    as idariau kalakutienos farsu. aisku cesnako nepagailejau gavosi tikrai skaniai.


  • u 2012-09-08 15:16

    Suuuper kaip skanu. Dariau dukart. Pirmą sykį pagal originalų receptą - labai skanu. Antrą sykį - pasinaudojau S patarimu įtrinti cukiniją česnaku ir druska - pasakiškai skanu. Gaminsiu vėl, laukiu nesulaukiu ))


  • mazuijka 2012-08-26 20:11

    labai skanu...


  • Viktorija 2012-08-11 11:23

    Sveikos. Tikrai labai geras receptas! siandien gaminsiu vel. Beje, del zeves ziuriu yra klausimu. As kepu tik jauna cukinija, t.y. mazyte, katik sunokusia. Taip darau, nes jos zevele yra labai minksta ir skonio tikrai negadina. Ir siaip gaunasi ta viena pusele, tarkim, viena porcija. Ir i orkaite siunciu mazdaug seses puseles. Labai skanu!


  • ruta 2012-08-04 17:32

    tikrai skanu ,as tik pakepinau,cesnaka,svogunus,morkas ir farsa,o po to dejau i cukinijos vidu


  • ruta 2012-08-04 17:27

    labai skamu


  • sandra 2011-10-10 14:16

    skanu tikrai, tik as ant virsaus tiek majoneza tiek keciupa bei suri suplakiau i viena ir dar plius cesnako itryniau niam patiko lb.
    o cia ziuriu mergaitems kilo klausimu aisku, kad ta isvalyta mase su seklom metam lauk, o ne su farsu maisom ir dar zieve butinai reik nulupti, nes kitaip


Daugiau receptų