Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautiena su slyvomis
AUTORIUS:
Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
5 vienetai gvazdikėlių
500 gramų slyvų (džiovintos)
2 vienetai svogūnų
3 arbatiniai šaukšteliai taukų (riebalų)
1 kilogramas jautienos
2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis acto (skiestas, 3%)
100 mililitrų
šiek tiek druskos
0.5 vieneto sultinio (kubelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustykite gabaliukais, pasūdykite ir pakepinkite.
Pakepintą mėsą perdėkite į puodą, įpilkite lydytų riebalų, pakepintų su pomidorų padažu, pakepintų svogūnų, užpilkite nedaug vandens, įdėkite pusę kubelio sultinio ir patroškinkite apie 30 min.
Miltus pakepinkinte riebaluose ir kartu su slyvomis sudėkite į puodą su mėsa.
Patroškinkite dar apie 20 min.
Po to sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, actą ir dar patušinkite apie 15 minučių.
Skanaus.

Jautiena su slyvomis

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustykite gabaliukais, pasūdykite ir pakepinkite.
Pakepintą mėsą perdėkite į puodą, įpilkite lydytų riebalų, pakepintų su pomidorų padažu, pakepintų svogūnų, užpilkite nedaug vandens, įdėkite pusę kubelio sultinio ir patroškinkite apie 30 min.
Miltus pakepinkinte riebaluose ir kartu su slyvomis sudėkite į puodą su mėsa.
Patroškinkite dar apie 20 min.
Po to sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, actą ir dar patušinkite apie 15 minučių.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų