Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautienos troškinys su rugine duona
AUTORIUS:
Natalja
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 arbatinis šaukštelis kmynų
1 vienetas morkų
100 gramų salierų (šaknis)
3 vienetai svogūnų
1 kilogramas jautienos
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
2 vienetai juodos duonos (ruginė, pjaustyta riekėmis)
100 gramų kiaulės šoninės
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
3 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustyti gabaliukais, apvolioti miltuose ir pakepinti ant stiprios ugnies įkaitintame aliejuje, apie 8 min.
Daržoves plonai supjaustyti, duoną supjaustyti kubeliais, šoninę - plonais gabaliukais.
Ant karščiui atsparaus indo dugno sudėti šoninės gabaliukus, ant jų sudėti mėsą ir daržoves, pasūdyti, įberti pipirų, suberti kmynus ir duonos gabaliukus, supilti 600 ml karšto vandens ir pašauti į 170 laipsnių orkaitę 2 val. Likus 30 min. iki troškinimo pabaigos sudėti grietinę.

Jautienos troškinys su rugine duona

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jautieną supjaustyti gabaliukais, apvolioti miltuose ir pakepinti ant stiprios ugnies įkaitintame aliejuje, apie 8 min.
Daržoves plonai supjaustyti, duoną supjaustyti kubeliais, šoninę - plonais gabaliukais.
Ant karščiui atsparaus indo dugno sudėti šoninės gabaliukus, ant jų sudėti mėsą ir daržoves, pasūdyti, įberti pipirų, suberti kmynus ir duonos gabaliukus, supilti 600 ml karšto vandens ir pašauti į 170 laipsnių orkaitę 2 val. Likus 30 min. iki troškinimo pabaigos sudėti grietinę.

Receptą atsiuntė Natalja

Komentarai


Daugiau receptų