Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kakava su imbieru
AUTORIUS:
Mamytė
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
2 gramai imbierų
2 arbatiniai šaukšteliai kakavos
230 mililitrų pieno
1 arbatinis šaukštelis juodojo šokolado (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdėti į pieną 0,5 cm ilgio imbiero šaknies gabaliuką ir šildyti ant vidutinės ugnies, kol pakils putos.
Kol pienas virs, kakavą sumaišyti su cukrumi, įpilti 1 šaukštą karšto pieno ir gerai išmaišyti (kad ištirptų cukrus).
Kai pienas pradės kilti, nuimti nuo ugnies, išimti imbierą. Į pieną suberti šokolado dalį, išmaišyti, supilti kakavos masę, vėl išmaišyti. Ant viršaus suberti likusį šokoladą.

Kakava su imbieru

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įdėti į pieną 0,5 cm ilgio imbiero šaknies gabaliuką ir šildyti ant vidutinės ugnies, kol pakils putos.
Kol pienas virs, kakavą sumaišyti su cukrumi, įpilti 1 šaukštą karšto pieno ir gerai išmaišyti (kad ištirptų cukrus).
Kai pienas pradės kilti, nuimti nuo ugnies, išimti imbierą. Į pieną suberti šokolado dalį, išmaišyti, supilti kakavos masę, vėl išmaišyti. Ant viršaus suberti likusį šokoladą.

Receptą atsiuntė Mamytė

Komentarai


Daugiau receptų