Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Karamelinė košė
AUTORIUS:
Ieva
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 mililitrų pieno
100 gramų avižinių dribsnių
4 valgomieji šaukštai karamelizuoto kondensuoto pieno
1 vienetas obuolių
0.5 žiupsnelio cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Užkaisti pieną, į jį suberti avižinius dribsnius. Virti kelias minutes, kol dribsniai išbrinks. Dėti karamelizuotą kondensuotą pieną, gerai išmaišyti ir pavirti dar minutę.
2.
Patiekti su obuolio skiltelėmis ir trupučių cinamono. Skanaus!

Karamelinė košė

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Užkaisti pieną, į jį suberti avižinius dribsnius. Virti kelias minutes, kol dribsniai išbrinks. Dėti karamelizuotą kondensuotą pieną, gerai išmaišyti ir pavirti dar minutę.

  2. Patiekti su obuolio skiltelėmis ir trupučių cinamono. Skanaus!

Receptą atsiuntė Ieva

Komentarai


Daugiau receptų