Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Karameliniai plikyti sausainiai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į puodą supilti pieną, sudėti sviestą ir nuolat maišant užvirinti. Nukelti puodą nuo ugnies, greitai suberti miltus ir viską gerai išmaišyti (tešla gan tiršta, nėra taip paprasta). Tada suberti cukrų, gerai išmaišyti, leisti tešlai šiek tiek pravėsti ir įmušti kiaušinius. Elektriniu maišytuvu viską išplakti. Konditeriniu maišeliu išspausti sausainukus ant skardos, išklotos kepimo popieriumi ir pateptos aliejumi. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min., kol sausainiai gražiai apskrus. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai (5)


  • Jovita 2013-09-21 12:50

    nes cukrus rudasis


  • aldona 2013-09-20 22:38

    nerandu atsakymo y jau duota klausima:KODEL JIE KARAMELINIAI???


  • laura 2013-07-12 13:10

    o ar netinka paprastas baltasis cukrus vietoe rudo?


  • (anonimas) 2013-02-21 23:18

    Minksti Tik man vis subliuksta, matyt, per greit is orkaites istraukiu...


  • Agniūūks 2013-02-21 20:39

    o minkšti sausianukai būna ?


Daugiau receptų