Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Keksas su kondensuotu pienu

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sodą išmaišome su grietine.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, supilame 0,5 indelio kondesuoto pieno, grietinę su soda, viską gerai išplakame ir suberiame miltus.
Išmaišome ir pilame į kepimo formą.
Kepame apie 45 min 180 laipsnių temperatūroje.
Glajui labai gerai išsukame sviestą, 0,5 indelio kondensuoto pieno, romą ir dar karštą keksą aptepame kremu bei pabarstome migdolų plokštelėmis ir šokoladu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (37)


  • vania 2012-10-04 18:47

    Kas nemegsta taip saldziai,galima to cukraus ir nedeti,nes saldumo nuo kondensuoto pieno per akis as ir kepu panasu,tik pagal kitokia receptura. Nenaudoju nei romo,nei grietines,nei migdolu


  • ivona 2011-12-14 20:16

    labai skanu keksas,as pagaminau ja be romo.


  • li 2011-12-07 21:44

    Nesigauna labai sausas?


  • marija 2011-10-02 17:40

    bandysiu daryt, turetu skanus iseit


  • jula 2011-09-10 13:06

    labai skanu, ir paprasta pagaminti. super


  • kepeja 2011-08-24 10:57

    Perskaiciau recepta, supratau, kad pati kepu toki pyraga, taciau be kiausiniu, cukraus ir romo. Ir laaaabai skanu, o kartais dar as ji pertepu grietiniu kremu. Pavirsiu aplieju sokoladu, papuosiu spavotais barstukais. O toks kepinys buna dar ir labai puosnus, o jis vadinasi Prahos pyragas...


  • Jolka 2011-08-23 20:58

    O ar nesigauna per saldus tas keksas? Nes ir cukraus kaip ir nemažai, ir pienas kondensuotas irgi saldus... Na - bet vistiek gal reiks išbandyt, reik sunaudot turimą namuos kondensuotą pieną


  • Modesta 2011-08-17 21:32

    Ne, romo nebūtina.


  • katre 2011-08-17 20:53

    kokios talpos ta skardine kondensuoto turi but ?


  • laimis 2011-08-17 20:51

    to romo butinai reikia ?


Daugiau receptų