Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Kepta kalakuto šlaunis

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Šlaunelę keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Įtriname visais sumaišytais prieskoniais bei susmulkintais česnakais ir dedame nakčiai šaltai. Šlaunelę dedame į kepimo maišelį ir kepame apie 45 min 200 laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (6)


  • Bona 2013-07-19 14:24

    Ot susirinko "eimininkes",net nesugeba atpazinti kalakuto blauzdos,geda turetu buti ir dar shaiposi is recepto autoriaus idejos. Jus gal geriau pasiskaitykite daugiau kulinariniu knygu,apsilankykite kada pas ukininkus,kad suzinoti kaip atrodo kalakutas istiesu,o tik tada komentuokite.


  • gita 2012-06-24 11:10

    kas čia per nauja šlaunų forma metas pradėt skirt gaspadinės


  • dovile 2010-10-24 16:25

    kaskokia pieva neskanu


  • Javas 2010-04-02 17:15

    Pati neskaniausia kalakuto dalis - gyslota , kaulu kazkokiu pilna.Kai kepam kalakuta , visada atlieka. .Na , bet gerai tinka virti sriubai- tos kalakutu kojos , kaklai ir pn..M-m-m va sriubyte tai gerai gaunasi.


  • Ingai 2010-04-02 11:22

    o nuo kada kalakutai slaunu neturi ?? D vienu zodziu cia kulshis kalakuto!


  • Inga 2010-01-18 00:03

    neklaidinkit,tai ne slaunis o blauzda,tiksliai zinau nes prekiauju kalakutiena


Daugiau receptų