Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Kepta menkės filė su parmezano sūriu

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Viename dubenyje sumaišykite majonezą, čili miltelius, citrinos sultis, parmezano sūrį, išspaustą česnaką, druską ir pipirus.
Kitame dubenėlyje, sumaišykite susmulkintas petražoles ir džiūvėsėlius.
Ant vienos menkės filė pusės sudėkite sūrio ir majonezo mišinį ir abi menkės puses apvoliokite džiūvėsėlių ir petražolių mišinyje.
Menkę dėkite į folija išklotą ir alyvuogių aliejumi pateptą kepimo skardą.
Kepkite apie 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekite su citrinos griežinėliu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Lina

Komentarai (3)


  • DAGON 2014-11-03 13:10

    Rekomenduoju, siuo metu skaniausiausias menkes receptas


  • Dovilė 2012-10-26 17:21

    Tikrai skanu


  • Vita 2012-09-22 09:00

    Skanumelis!!!!!!!!!!! rekomenduoju visiems!


Daugiau receptų