Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Keptas šamas

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Šamą išvalykite. Prikimškite svogūnais, česnakais, pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite citrina, uždėkite čiobrelių ir lauro lapų. Įvyniokite į foliją ir kepkite orkaitėje apie 30min.

Receptą atsiuntė Šarūnas dromdrom.com

Komentarai (11)


  • inga 2013-11-25 14:47

    valgiau ir valgysiu ta samuka, nes jis neturi asaku, o seip kepta zuvis ant aliejaus keptuveje tai ismesta zuvis nelieka joje nieko, zuvis turi but virta arba troskinta norint gaut is zuvies del ko ja valgot.


  • Auksinis kardas 2013-10-14 11:44

    Visur ir prekiaujama afrikiniais, ir jūs auginate? Patarčiau tik imti didesnį, nes kilograminiame pusė jo - galva.


  • Arnas 2013-06-03 14:33

    Bičiuliai, pakeiskite lietuvišką šamą į Afrikinį šamą. Galima užsisakyti internetu, būna švariai augintas, neturi dumblo skonio. Tinka net vaikams. O receptas šaunus! Skanaus!


  • mama 2012-05-20 17:39

    paprasta ir skanu


  • seskiene 2011-07-20 17:57

    Man tai skaniai atrodo toje folijoje,as pati zveje prisiekusi,kaifas gaudyti ir skanumelis valgyti!


  • Darrius 2011-06-26 14:48

    o ka daryt su 12kg samu )


  • bla bla bla 2010-04-18 16:34

    Nu kas cia per gyvunu myletoju draugija susirinko - tai kiauliu nezudytu , tai dabar shamo valgytojai uzkliuvo... Gerbiamieji - jusu vieta kopustu lysveje - kam kankinates maisto gaminimo saite ? O mes siandien zuveles rukysime ir kepsime ant lauzo.MMMMMM....


  • shamzude 2009-08-18 11:08

    Na jau nera ko cia asaroti, pirmiausia paragaukit, o paskui sakykit, skanumelis tai neispasakytas Man sraigeses kaip gyvuneliai, o jas prancuzai delikatesu laiko


  • one two 2009-01-15 17:06

    Palaidojo folijoje... #039


  • Tomas 2009-01-15 10:43

    Mar irgi gaila samuko


Daugiau receptų