Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Keptos duonos ir pupelių mišrainė

  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Duoną supjaustykite kubeliais ir paskrudinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Raudonąjį svogūną su česnako skiltelėmis susmulkinkite ir pakepinkite truputyje aliejaus. Fermentinį sūrį supjaustykite bubeliais (0,8 cm : 0,8 cm). Viską sumaišykite su majonesu ir pagardinkite prieskoniais.

Receptą atsiuntė Lijana M.

Komentarai (25)


  • Agne 2014-12-05 12:22

    Mes nededam svoguno,bet dedam rukyto surio(nors nebutinai),rukytu kiaules ausyciu arba rukyta desryte ir apipilam padazu chilli sweet. Super


  • niki 2014-11-26 15:43

    as paprastai dedu pakepinta balta batona,apipilu aliejumi ,o ne majonezu ir be svoguno


  • Grazina 2014-11-26 15:31

    siai misrainei gal 100 metu.Klasikinis variantas.Kepta duona,virtos pupeles,cesnakas isspaustas ir majonezas.Jeigu norim dedam surio kubeliais pjaustyto arba tarkuoto bur.tarka.Ne viena svente ar susiburimas be jos neapsieina.


  • mickute 2014-10-12 08:47

    nu tikrai per 5 minutes nepagaminsi- jau vien kiek pupeles reikia virti, dar duona pakepinti


  • ingrida 2014-07-07 14:32

    dedu zaliu vynuogiu labai skanu


  • liuda 2014-06-09 15:50

    Labai skanu, as dar papjaustau i ta misraine obuoli ir nededu svogunu, tik cesnaka


  • mmm 2014-05-09 09:25

    Aš dar obuolio dedu ir svogūno nekepu


  • garfildas 2013-09-03 13:14

    supjaustai suri bubeliais i ok DDDDD


  • Zita 2011-10-14 13:10

    O aš darau su išvirtom paprastom baltom pupelėm ir be svogūno )


  • Gera 2011-09-23 18:07

    mišrainė. Tik aš dedu baltą duoną.


Daugiau receptų