Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Keptos stintos

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Žuvis nuvalome ir nuplauname vandeniu. Tada pavoliojame kvietiniuose miltuose ir dedame į keptuvę, į įkaitintą aliejų. Stinta apkepama iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Iškepus pabarstyti druska.

Komentarai (13)


  • SAULIUS 2014-01-17 17:36

    su miltais apvolioti skanesni


  • runce 2013-02-12 11:35

    Prie alaus labai skanu


  • O 2012-08-07 12:59

    kur prieskoniai? Valgiau HBH restorane. Nemokšiška.


  • (anonimas) 2012-03-03 20:39

    Paprastas ir nuostabus receptas.


  • irina 2011-04-04 12:44

    kg stintu po 6lt nusipirkom tai vakar visa diena valiau 10kg bet kai valgai pamirsti kiek laiko tai uzeme


  • lina 2010-01-21 11:24

    Sveiki,visu pirma noreciau visiems pasakyti,kad stinta valyti reikia ne peiliu ,o zirklemis. aisku ne didelemis ir ne kosmetinemis,tiesiok vidutinemis.Pabandykite ir isitikinsite.Nukerpi galva,poto per pilvo vidury,neuzkabinant zarneles,o jei stinta su ikrais tada visus ikrus sudedu atskirai i lekste, o kepant atgal kuriai papuola sudedu.pavolioju i miltus , po to i kiausini,LABAI SKANU!jokio aliejaus nesutraukia!o jei nesuvalgome karstu ,mano skoniui saltos neskanios ,tuomet padarau saldruksti marinata ir jas uzpilu .po 1-2 dienu ,nors pirstus nusikask marinatas VANDUO,DRUSKA, CUKRUS, PIPIRAI, SVOGUNAI ziedais, MORKOS ziedais ar..., LAURO LAPAI,ACTAS.dedu ir ragauju,kol gaunasi.pabandykit nesigailesit.VALYKIT ZIRKLEMIS!!!! greitai ir gerai!


  • GALINA 2009-03-05 23:39

    Kaip jus valgote neišvalytas,juk viduriuose yra kirminu


  • komentaras 2009-03-05 20:54

    as tai stintas neisdaryneju jeigu yra nedidukes, o kepu su visais viduriais ir galvom vyras valgo kap saulegrazas


  • Tomas 2009-03-01 12:06

    Aš darau taip:
    Stintų galvas nupjaunu ir su jom issitraukia visi zuvies viduriai. Nei skusti, nei darineti pilvo nereikia. Pilve lieka skanuteliai ikrai. Kepu be miltu. Labai skanu!!! Ir greita!


  • Tomas 2009-02-25 11:44

    man skaniau be miltų. Taip žuvytės labiau apkepa ir nelieka kaulų. Be to mažiau įsigeria aliejaus.


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...