Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Keptos vištų blauzdelės orkaitėje

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištienos blauzdeles pamarinuokite bent kelias valandas, jas pasūdžius, pabarsčius kmynais, pipirais ir vištienos prieskoniais.
Nedideles bulves nuskuskite ir išvoliokite padaže iš aliejaus, pomidorų padažo, majonezo, prieskonių, druskos bei pipirų.
Viską sudėkite į kepimo indą.
Vištienos blauzdeles šiek tiek patepkite aliejumi, kad nedžiūtų.
Kepkite apie 40-50 min. 190 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Tomas M.

Komentarai (26)


  • jolka 2014-04-13 12:28

    viskas labai gerai gavosi. Buvo labai skanu. Viską dariau pagal receptą


  • mmm 2012-05-27 22:57

    kad nedžiūtų, reikia uždengt formą folija


  • Nijole 2011-05-21 23:50

    Dovile, bulves gali pries dedant i orkaite apvirti, bet jokiu budu neisvirti iki galo. Tuomet tikrai bus sultingos, minkstos.


  • Dovile 2011-05-21 14:22

    O man visa bulves lieka neiskepusios, net bandziau jas supjaustyt ir nieko, o pas drauge valgiau kazkada toki skanumyna ir bulves buvo super...nesuprantu kodel man nesigauna


  • ruta 2011-04-07 23:25

    Aviete,zinok as labai skaniai iskepu kulseles,ir nesudziuvusios buna,orkaite jei elektrine,as valandai ijungiu tik apacia,po vslsndod ijungiu sbi puses,ir gal 15 min gal ilgiau reikia tada labai ziureti kad nesudegtu ir graziai apskrustu,sulciu buna pilna nuo vistos,dar ir nupilti reikia,o marinuoju tik istrinu druska majonezu ir kmynais,ir iskart i orkaite,ir dar nuo kulseles kauliukas nusineria,tokia minkstute gaunasi mesyte,niam niam,butinai pabandykit


  • urte 2011-04-07 10:51

    nieko blatno. tiesa, jei kam džiūsta, tai viską suvyniokite gerai į foliją. Tikrai nesudžius.


  • aviete 2011-01-14 14:29

    nesigavo, viskas siudziuvo, net vandens pilem, o cia neraso kad jo reikia, bet nepadejo ir vanduo, buvo sausa ir neskanu. o kiek laiko reikia kepti?


  • a 2010-12-17 16:27

    o tai uzdengti ar i kepimo popieriu(rankove) nereikia sudet?


  • ania 2010-10-17 20:30

    GaN paprasta bet skanu...


  • Kristina 2010-10-17 13:52

    receptas geras, bet patiekalo pavadinime klaida istaisykit.


Daugiau receptų