Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Kiaulienos šašlykas

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsa supjaustoma 3x3 cm dydžio, 5 cm storio gabaliukais, sudedama į indą, užpilama marinatu ir išmaišoma kartu su pjaustytais svogūnais.
Marinatas pagaminamas iš vandens, acto, pipirų, prieskonių, druskos. Jei naudojate 9% actą, jį reikia praskiesti 1:5 ar 1:6 santykiu. Papildomai galima įdėti kelis šaukštus majonezo bei pomidorų padažo.
Sumaišyta mėsa su svogūnais ir marinatu laikoma šaldytuve 1-14 dienų. Mėsa sultingiausia būna jei marinuojasi kelias valandas.
Kepama suvėrus ant iešmo, virš įkaitusių žarijų be ugnies apie 20-30 min.
Valgoma su pomidorų padažu, raugintais agurkais, jei yra, keptomis bulvėmis, jelapenais ir kitais prie mėsos tinkančiais priedais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Andrius

Komentarai (4)


  • Sigita 2014-04-16 16:33

    Mociutes laiku patys skaniausi


  • fane 2014-04-12 22:17

    ooo ..tai gera recepta ikele,mociutes laiku


  • sigita 2014-04-12 13:54

    as irgi nesuprantu ,jaigu minkstuciai po 2 val tai kam marinuoti tiek dienu,nuleki i turgeli nusiperki mesytes ,parlekus uzraugi ir sestadienio popiete gali kepti,super .Istikruju bandziau pries menesi marinuoti 2 val. zinokit gavosi geruliai ,visada taip darysiu


  • ramune 2013-11-13 21:52

    oooo nuo 1 iki 14 dienu marinuoti mesa xaxaxxaxaxax.tai nesuprantu dvi savaites geriau marinuoti mesa ar kelias valandas?xaxaxxaxaaxa


Daugiau receptų