Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos vyniotinis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas laurų lapų (lapelis)
2 vienetai morkų
šiek tiek petražolių
šiek tiek salierų
2 vienetai svogūnų
200 gramų kiaulės šoninės
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.

Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.

Kiaulienos vyniotinis

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.

Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.

Komentarai (1)


  • GITA 2012-07-06 16:31

    kazkokia nesamone...neparasyta ,kad reik ydara kazkaip pagaminti ir sudeti y sonines vidu...klaidina zmogeliukus tokios receptu autores...


Daugiau receptų