Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Kijevo kotletai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištienos filė supjaustykite taip, kad jos plotas būtų maždaug 12x10 cm, o jos storis būtų apie 6 mm. Tokius filė gabalus išmuškite iki 3mm storio.
Ant filė uždėkite šalto sviesto kubelį (maždaug 3x1x1) ir muštos vištienos likučius. Filė susukite taip, kad sviestas būtų viduryje, o kotleto forma pasidarytų kaip cepelino. Kotletą pasūdykite, pamirkykite plaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvesėliais, vėl pamirkykite kiaušinyje ir vėl apvoliokite džiūvesėliuose. Kotletus virkite aliejuje (fritiūrinėje) apie 4 minutes, vėliau pakepkite 4 min. orkaitėje, kad šiek tiek apsausėtų. Sviestas, kotleto viduje neturi išbėgti.

Komentarai (53)


  • xxx 2014-09-11 19:04

    Koks turi buti fritiurines karstis?


  • inga 2014-06-02 11:15

    daznai darau bet dar gyva viskas yra valgoma


  • ele 2014-03-15 10:44

    fantastika. laaaaaaaaaaaaaaaaaaabai skanu įpač su bulvytėm fry oku:


  • rita 2014-02-12 09:23

    tikrai puikus receptas, skanumelissss


  • ele 2014-01-10 17:38

    pabandysiu pasigaminti. fainai atrodo


  • ele 2014-01-10 17:36

    pabandysiu pasigaminti . vilioja


  • lili 2014-01-10 17:34

    bandysiu pasigminti. vilioja


  • violetuks 2013-10-07 20:18

    valgiau ir dar norejau:}


  • violetuks 2013-10-07 16:48

    pirma karta einu walgyt daryt tikios iseis:}


  • Justė 2011-08-11 18:25

    Skanumėlis šitie kotletai


Daugiau receptų