Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Konservuoti agurkai su pomidorų padažu

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Agurkus sudėkite į dubenį, įpilkite aliejaus, acto, pomidorų padažo, įdėkite cukraus ir druskos.
Nuo užvirinimo pradžios virinkite 5 min., tada įdekite supjaustytą česnaką ir dar pavirinkite 2-3 min.
Karštus dėkite į stiklainius ir užsukite.
Labai skanu.

Receptą atsiuntė Olga

Komentarai (40)


  • Lina 2013-11-01 19:46

    nesuprantu kas čia nesigauti gali, draugų ratas daro kasmet ir visiem gaunasi, ir patinka...


  • gejus 2013-10-31 12:35

    As agurkus rekonemduoju palaikyti subineje pora valandu. Skaniau bus.


  • isbandziusi 2013-07-31 18:11

    man gavosi tokie patys kaip nuotraukoj, tik vienas trukumas per riebus jie man. gal aliejaus kieki mazint reiketu. bet siaip skanus


  • danutė 2013-07-17 09:44

    Taip,nuotrauka visiškai neatitinka recepto.Dariau nepjaustytus ir gavosi visiška nesąmonė.


  • kristina 2012-08-09 20:57

    skani misraine as agurkus vienus pjauscau kitus sutarkavau su stambia tarka ir govos gera tarkuota misraine. skanumelis


  • lina 2012-08-08 08:27

    nereikia palaikyti, virti iš karto vistą sumaiši us


  • Erika 2012-08-07 14:23

    nelabai supratau gaminimo eigos ar reikia palaikyti viska sudejus, ar iskart yra virinama?


  • rima 2011-11-05 19:43

    labai skanus,dariau nemazai bet jau nera,mano seimynai labai patiko.


  • lina 2011-09-26 09:25

    tai, kad agurkus reikia pjaustyti, ir labai puikiai gaunasi pagal receptą


  • Kumucia 2011-09-25 08:44

    Nurodyto kiekio skysciu tikrai neuztenka apsemt 5kg agurku. O ir sultys kaip issiskiria, jei nepjaustyti agurkai, m? (nuotraukoje) Gaminau vakar ir teko nemazai vandens ipilt.


Daugiau receptų