Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Konservuoti agurkai su pomidorų padažu
AUTORIUS:
Olga
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
5 kilogramai agurkų
200 gramų cukraus
300 gramų česnakų
200 gramų acto
500 gramų pomidorų padažo
2 valgomieji šaukštai druskos
200 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Agurkus sudėkite į dubenį, įpilkite aliejaus, acto, pomidorų padažo, įdėkite cukraus ir druskos.
Nuo užvirinimo pradžios virinkite 5 min., tada įdekite supjaustytą česnaką ir dar pavirinkite 2-3 min.
Karštus dėkite į stiklainius ir užsukite.
Labai skanu.

Konservuoti agurkai su pomidorų padažu

  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Agurkus sudėkite į dubenį, įpilkite aliejaus, acto, pomidorų padažo, įdėkite cukraus ir druskos.
Nuo užvirinimo pradžios virinkite 5 min., tada įdekite supjaustytą česnaką ir dar pavirinkite 2-3 min.
Karštus dėkite į stiklainius ir užsukite.
Labai skanu.

Receptą atsiuntė Olga

Komentarai (48)


  • Rita 2017-08-09 14:09

    Tai galima,Nijole, be aliejaus,o vietoj padazo,gal pomidoru svieziu?Ir dar vandens?Man patiko sis receptas,paskutiniu metu man nesigauna !Aciu


  • Nesvarbu 2016-09-04 10:02

    Ar tikrai tiek daug česnako reikia dėti?


  • Nijolė 2016-09-01 13:02

    Aš darau ir su pomidorų padažu tai 1 ltr. vandens ,200 gr. acto ,2 šaukštai druskos ,4 šaukštai cukraus ir kaitinu


  • Daiva 2016-08-21 19:09

    Mano šeimai ir draugams patiko


  • Brigita 2016-08-11 14:37

    super


  • dangė 2016-08-06 19:34

    Aliejaus reikia truputi maziau nes buna riebu,bet kad skanu tai tiesa


  • Daiva 2016-07-26 23:59

    O aliejaus butina tiek?


  • Ona 2015-08-31 13:05

    O tai galima juos pjaustyti ar nepjaustytus deti?


  • remyga 2015-08-30 10:49

    O gal cia vandens dar truksta ?


  • Galina 2015-08-20 12:16

    o kas tas yra 500 g ? ta eilute kur po acto


Daugiau receptų