Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Konservuoti kukurūzai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išgliaudyti kuo saldesnius kukurūzus. Sudėti į katilą.
Vandenyje ištirpinti cukrų ir druską, šiuo tirpalu užpilti kukurūzus, kad būtų apsemti, užvirinti ir pavirti 3 minutes.
Kukurūzus sudėti į stiklainius ar indelius, užpilti nuoviru.
Stiklainius sudėti į didelį katilą su vandeniu ir 30 minučių pasterilizuoti.
Uždėti dangtelius ir palikti stiklainius karštame vandenyje per naktį.
Po to dar 3,5 valandos pasterilizuoti.
Sandariai uždaryti, suvynioti į šiltą medžiagą ir palikti, kol atvės.
Atvėsus padėti šaltai.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Raimonda

Komentarai (5)


  • vaidas 2013-08-11 17:21

    Pabandyk zalius kukuruzus isgliaudyti. Atsibos dulkes ryti . Gal pries tai reik juos apvirti ar laukti kol patys iskris is burbuoles.....


  • vilma 2012-03-15 10:55

    o paprasciau negalima?


  • anonimas 2011-12-04 10:07

    gaidiskas recwptas dariau per technologijas ir nusprogo uztai gavau 2


  • Lilija 2010-09-28 21:12

    Sveiki,

    O kokios brandos kukuruzai yra konservuojami? Ankstyvosios ar jau vaskines brandos? Ar nera skirtumo?


  • (anonimas) 2010-02-23 18:22


Daugiau receptų