Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Kopūstų mišrainė žiemai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kopūstą smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti.
Aliejų, actą, cukrų ir druską sumaišyti.
Viską supilti į su morkomis sumaišytus kopūstus. Išmaišyti, išminkyti viską ir palikti per naktį pastovėti.
Prieš dedant virti įmaišyti pomidorų padažą.
Virti tol, kol suminkštės kopūstai.
Dar karštą sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Atvėsus laikyti šaltai ir šia mišraine galėsite mėgautis visus metus.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Sandra

Komentarai (50)


  • lina 2014-08-11 22:07

    O pomidoru padazas tai tipo kecupas? Ar naminis is pomidoru?


  • Asta 2014-08-10 20:52

    Sakykit o namie spintelej neišsilaikys?Surugs?Bo šaldytuvas jau pilnas


  • laura 2014-06-12 13:12

    nors nelabai megstu kopustus bet pabandysiu jai skaniai gaysis taii visada darysiu


  • Terese 2014-06-10 08:54

    Nesuprantu, kam tiek daug cukraus reikia dėti?


  • laura 2013-10-11 15:33

    ar butina per nakty palaikyti


  • lilijana 2013-08-15 18:43

    Kopūstų mišraine darau jau apie keturis metus,receptas vertas dėmesio. Rekomenduoju visiem pabandyti, tikrai visi darysitės kiekvienais metais. Nes mišrainė labai labai labai skani, aš be šios mišrainės neįsivaizduoju žiemos. Kas paragauja visi prašo recepto, mielai duodu.


  • (anonimas) 2013-08-11 14:51


  • (anonimas) 2013-08-11 14:50


  • Grazina ponia ELENA? 2013-08-02 08:54

    Noreciau pameginti jusu receptuka.Ar laikytusi man si misraine virtuves spinteleje?


  • rasa 2012-10-06 17:24

    Labai skaniai mišrainė gavosi, tik aš dar dėjau česnako, j.pipirų maltų, lauro lapų, ir šiek tiek vandens, nes į svilimo pusę buvo.


Daugiau receptų