Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Kopūstų mišrainė žiemai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kopūstą smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti.
Aliejų, actą, cukrų ir druską sumaišyti.
Viską supilti į su morkomis sumaišytus kopūstus. Išmaišyti, išminkyti viską ir palikti per naktį pastovėti.
Prieš dedant virti įmaišyti pomidorų padažą.
Virti tol, kol suminkštės kopūstai.
Dar karštą sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Atvėsus laikyti šaltai ir šia mišraine galėsite mėgautis visus metus.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Sandra

Komentarai (56)


  • saulius.kraciejus@gmail.com 2015-07-17 16:51

    Kopūstai


  • ale 2015-02-24 19:43

    Bent jau viesiems stiklainiams nuplauk senas etiketes


  • jolita 2014-10-14 23:28

    Kopūstu mišrainė jėga


  • margarita 2014-10-12 21:53

    darau ,jau ne pirmi metai ,tik būtinai dedu svogūno,sukepinto.Kad Jūs žinotumėt kokio nuostabaus skonio kopūstų sriuba gaunasi iš šios mišrainės,tereikia į puodą įmesti sultinio kubelį ir supjaustyti keletą bulvių...o,tai nepakartojama ...


  • sonata 2014-09-17 09:14

    o sakykyt,galima det setkavotus kopustus,taip butu greiciau ir paprasciau?


  • vilma 2014-08-22 17:15

    Ar tinka ankstyvieji kopūstai?


  • lina 2014-08-11 22:07

    O pomidoru padazas tai tipo kecupas? Ar naminis is pomidoru?


  • Asta 2014-08-10 20:52

    Sakykit o namie spintelej neišsilaikys?Surugs?Bo šaldytuvas jau pilnas


  • laura 2014-06-12 13:12

    nors nelabai megstu kopustus bet pabandysiu jai skaniai gaysis taii visada darysiu


  • Terese 2014-06-10 08:54

    Nesuprantu, kam tiek daug cukraus reikia dėti?


Daugiau receptų