Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Kopūstų mišrainė žiemai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kopūstą smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti.
Aliejų, actą, cukrų ir druską sumaišyti.
Viską supilti į su morkomis sumaišytus kopūstus. Išmaišyti, išminkyti viską ir palikti per naktį pastovėti.
Prieš dedant virti įmaišyti pomidorų padažą.
Virti tol, kol suminkštės kopūstai.
Dar karštą sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Atvėsus laikyti šaltai ir šia mišraine galėsite mėgautis visus metus.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Sandra

Komentarai (70)


  • rita 2016-10-10 15:55

    SKANAUS-)


  • ausra 2016-10-04 09:01

    nu pasidarykite labai skanu ziema kaip salta su bulvem karstom


  • Birutė 2016-08-19 19:56

    Na pabandysiu.


  • agota 2016-08-16 11:33

    dedu dar svogunu ir tarkuotu obuoliu del rugsties. acto nepilu ir per nakti nelaikau verdu is karto ir ragauju ko truksta/turint galima grybu idet


  • irena 2016-08-05 23:52

    O is ankstybu kopustu ar galima deti


  • loreta 2016-08-05 22:50

    skanu,darau kiekvienais metais


  • Liana 2016-08-02 00:34

    Kiek deti pomidoru padazo ir koki?


  • Olga 2016-07-10 17:43

    Atrodo patraukliai, butinai gaminsiu


  • virginija 2016-07-10 17:24

    Tomata deti kai darzoves minkstos. Kitaip nesuminksteja


  • reda 2015-08-31 23:16

    labai geras si receptas, rekomenduoju..


Daugiau receptų