Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kotletukai ypač skanūs
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis petražolių
2 saujos miltai
3 skiltelės česnakų
4 vienetai laurų lapų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į kiaulienos faršą įmuškite kiaušinį, įspauskite česnako, pagardinkite prieskoniais, berkite miltus ir viską labai gerai išmaišykite. Formuokite kotletukus ir apkepkite aliejuje iš abiejų pusių.
2.
Į puodo dugną dėkite lauro lapelius, sudėkite kotletukus.
3.
Šiek tiek pakepinkite supjaustytus svogūno laiškus su petražolėmis. Dėkite ant kotletukų. Įpilkite vandens ir patroškinkite kotletus. Kai išsitroškins, nupilkite vandenį.

Kotletukai ypač skanūs

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į kiaulienos faršą įmuškite kiaušinį, įspauskite česnako, pagardinkite prieskoniais, berkite miltus ir viską labai gerai išmaišykite. Formuokite kotletukus ir apkepkite aliejuje iš abiejų pusių.

  2. Į puodo dugną dėkite lauro lapelius, sudėkite kotletukus.

  3. Šiek tiek pakepinkite supjaustytus svogūno laiškus su petražolėmis. Dėkite ant kotletukų. Įpilkite vandens ir patroškinkite kotletus. Kai išsitroškins, nupilkite vandenį.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų