Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kriaušių trupiniuotis
AUTORIUS:
Ilona
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
25 gramai cukraus pudros
75 gramai cukraus (trupiniams)
1 kilogramas kriaušių
180 gramų kvietinių miltų (trupiniams)
80 gramų sviesto (trupiniams)
80 gramų riešutų (trupiniams)
100 gramų baltojo šokolado (trupiniams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai išnokusias kriaušes supjaustome kubeliais ir sumaišome su cinamonu ir cukraus pudra. Kepimo formą ištepame aliejumi ir sudedame kriaušes.
Miltus sumaišome su cukrumi ir maltais riešutais (lazdyno, migdolų ar graikiniais). Į miltus suberiame sutarkuotą sviestą ir sutarkuotą šokoladą. Tešlą triname tarp pirštų, kol gauname trupinius. Trupinius suberiame ant kriaušių.
Kepame 180-190° C laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.

Kriaušių trupiniuotis

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Gerai išnokusias kriaušes supjaustome kubeliais ir sumaišome su cinamonu ir cukraus pudra. Kepimo formą ištepame aliejumi ir sudedame kriaušes.
Miltus sumaišome su cukrumi ir maltais riešutais (lazdyno, migdolų ar graikiniais). Į miltus suberiame sutarkuotą sviestą ir sutarkuotą šokoladą. Tešlą triname tarp pirštų, kol gauname trupinius. Trupinius suberiame ant kriaušių.
Kepame 180-190° C laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.

Receptą atsiuntė Ilona
Gairės: Grilyje, lauže

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...