Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lazanija su faršu
AUTORIUS:
Giedrė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Labai skanu ir paprasta. Manau verta kiekvienam pabandyti. Labai skanu ir paprasta. Manau verta kiekvienam pabandyti. Giedrė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis lazanijos lakštų
500 gramų kiaulės faršo
200 gramų sūris
200 gramų marinuotų pomidorų
1 vienetas paprikų
1 galva svogūnų
1 skiltelė česnakų
2 žiupsneliai prieskonių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek sviesto
šiek tiek pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Keptuvėje gerai iškepti faršą, susmulkintus pomidorus, papriką, svogūną ir česnaką. Viską patroškinti ant silpnesnės ugnies.
2.
Kol faršas su daržovėmis troškinasi, kepimo skardoje ištirpdyti sviestą.
3.
Sudėti nevirtus makaronų lakštus į skardą, ant pirmojo sluoksnio dedame faršo įdaro, pabarstyti sūrio. Vėl dėti makaronų lakštų, įdaro, sūrio. Ant paskutinio sluoksnio užtepti pomidorų pastos ir apiberti sūriu.
4.
Kepti apie 40 minučių, iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus ;)

Lazanija su faršu

Recepto autorius: Labai skanu ir paprasta. Manau verta kiekvienam pabandyti. Giedrė
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Keptuvėje gerai iškepti faršą, susmulkintus pomidorus, papriką, svogūną ir česnaką. Viską patroškinti ant silpnesnės ugnies.

  2. Kol faršas su daržovėmis troškinasi, kepimo skardoje ištirpdyti sviestą.

  3. Sudėti nevirtus makaronų lakštus į skardą, ant pirmojo sluoksnio dedame faršo įdaro, pabarstyti sūrio. Vėl dėti makaronų lakštų, įdaro, sūrio. Ant paskutinio sluoksnio užtepti pomidorų pastos ir apiberti sūriu.

  4. Kepti apie 40 minučių, iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus ;)

Receptą atsiuntė Giedrė

Komentarai (3)


  • Giedrė 2017-04-26 17:00

    Taip pat galima, įpilti stiklinę vandens į patroškintą masę


  • Giedrė 2017-04-26 16:56

    Makaronai nelieka kieti :) Naudojau 500g, bet man visų nereikėjo, tai manau, jog užtektų ir 250g :)


  • Violeta 2017-03-30 15:02

    Pirmą kartą sutinku lazanijos receptą be padažo. O nevirti makaronai be jokio padažo nelieka kieti? Lazanijos lakštai taip pat būna ir 250g, ir 500g pakuotėje, todėl reikėtų nurodyti svorį


Daugiau receptų