Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lietiniai blynai su priedais
AUTORIUS:
Giedrė
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cukraus
šiek tiek krapų (smulkinti)
1 vienetas paprikų (geltonoji)
1 vienetas paprikų (oranžinė)
100 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
4 vienetai kiaušinių
2.5 stiklinės kvietinių miltų
6 vienetai pievagrybių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
100 gramų sviesto
3 stiklinės pasukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atskirkite baltymus nuo trynių.
Ištirpinkite sviestą ir atvėsinkite.
Sudėkite į sviestą išsijotus miltus, kiaušinių trynius, cukrų, ir viską sumaišykite šluotele.
Palikite tešlą 15-20 minučių pastovėti.
Išplakite atskirai baltymus su žiupsneliu druskos ir su pasukomis įmaišykite į tešlą.
Supjaustykite kubeliais pievagrybius, kiaulienos kumpį bei paprikas.
Pilkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi tešlą, berkite kumpį, pievagrybius, paprikas, krapus ir kepkite lietinius blynus.
Patiekite šiltus su mėgstamu padažu.
Skanaus.

Lietiniai blynai su priedais

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Atskirkite baltymus nuo trynių.
Ištirpinkite sviestą ir atvėsinkite.
Sudėkite į sviestą išsijotus miltus, kiaušinių trynius, cukrų, ir viską sumaišykite šluotele.
Palikite tešlą 15-20 minučių pastovėti.
Išplakite atskirai baltymus su žiupsneliu druskos ir su pasukomis įmaišykite į tešlą.
Supjaustykite kubeliais pievagrybius, kiaulienos kumpį bei paprikas.
Pilkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi tešlą, berkite kumpį, pievagrybius, paprikas, krapus ir kepkite lietinius blynus.
Patiekite šiltus su mėgstamu padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Giedrė

Komentarai (3)


  • to>bandytoja 2015-05-30 14:55

    uzjauciu tavo vyra, turint tokia namu seimininke....


  • Kaunietis - bandytojai 2015-05-30 12:53

    Blogam šokėjui ir kiaušai trukdo.


  • bandytoja 2015-03-04 11:34

    Kažkokia nesąmonė - sumaišius sviestą, trynius ir miltus gavosi tešla, kurią rankomis galima minkyti, o ne šluotele išmaišyti, po to supylus likusius produktus niekaip neišsiplakė, liko gabaliukai, juk sviestas sustingo.


Daugiau receptų