Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Makaronai su faršu

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į sūdytą verdantį vandenį sudedame spageti makaronus.
Kol verda makaronai, paruošiame faršą.
Į įkaitintą keptuvę sudedame jautienos ir kiaulienos faršą ir apkepiname, kad faršas būtų birus.
Pagardiname druska, prieskoniais, baigiant kepti įdedame grietinės bei pomidorų padažo ir dar kelias minutes pakaitiname.
Makaronus nupilame šaltu vandeniu, kad nesuliptų, dedame į lėkštę, o ant viršaus paruoštą faršą.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Ona

Komentarai (40)


  • Fotografė, tęs. :) 2015-03-01 18:02

    ... nes maisto fotografija mėgsta natūralią dienos šviesą, ir šiek tiek gelsvą spalvų balansą Beje, ne tik fotografijoj, bet ir gyvenime žiūrėkit, kad kambary, kur patiekiat maistą, nebūtų įsukta melsvą atspalvį turinčių lempų. Ypač kokiam nors baliuj. Nes pats skaniausias maistas atrodys neskanus, ir žmonės nenorės jo valgyti. Žinau iš gyvenimo Pabandykit pašviesti į maistą su prožektoriumi, turinčiu melsvą atspalvį, ir įsitikinsit savo akim


  • Fotografė 2015-03-01 17:57

    Duosiu patarimą visiem - NIEKADA nefotografuokit maisto mėlynam apšvietime, nes atrodys neskanus ir tarsi sugedęs. Šiose foto problema yra būtent melsva šviesa. O gautis ji gali dėl daug ko: 1) šiek tiek (net ir nedaug) melsvas fonas (indų, stalviršio), 2) fotkinat apsiniaukusią dieną, 3) fotkinat vakare su mobiliaku, kuris turi funkciją apšvietimą iš kaitrinio automatiškai keisti į melsvą, 4) lempa turi melsvumo ir t.t. Jei fotkinat maistą, darykit tai dieną ir geriau kur nors netoli lango.


  • Rimakas 2012-11-18 18:00

    gangrenos jus esat, viskas cia skanu, nemokat gamint...


  • rima 2012-10-17 13:25

    Riebu bet skanu


  • laura 2011-12-05 09:53

    skanu vytai o tavo zmona gal dar ir paauksuotoj lekstej paduoda???
    svarbu ne isvaizda o skonis,na bet jei eina suderint abu dalykus tada isvis super


  • Lori 2011-08-17 21:29

    Monika, nuo kada i padažą "Bologonesse" dedama grietinė ??? Į pastarąjį supaprastinto varianto padažą norimam tirštumui išgauti yra pilamas PIENAS. Grietinė + makaronai = BANALYBĖ IR NEIŠMANYMAS.


  • :))))))))))))))))))))))))))))))))))) 2011-06-10 20:44

    Labai puiku ir skanu !


  • as 2011-05-11 16:21

    na nepatinka nevalgykit,o kas vemia ,tai is vis neziurekit,dieve kokie bjaurus....pasigamint nemokat paskui vemiat....


  • ERIKA 2011-03-16 16:52

    jovalas


  • Daina 2011-03-15 20:45

    viskas cia normaliai tik kaip nuotraukoje matosi tai per daug makaronu, reikejo labiau pakepinti mesyte ir daugiau keciupo grazesne spalva butu ir graziau atrodytu
    o kai grazu tai ir valgyt skanu


Daugiau receptų