Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Makaronai su tunu

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į pasūdytą verdantį vandenį įdedame spageti makaronus, įpilame šiek tiek aliejaus ir verdame.
Kai makaronai išverda, perkošiame juos per sietelį. Taip pat perpilame makaronus šaltu vandeniu, tuomet jie nesulips.
Svogūno laiškus ir česnaką smulkiai supjaustome.
Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais.
Keptuvėje, aliejuje pakepiname svogūno laiškus, tuomet įdedame česnaką, dar šiek tiek pakepiname.
Po to į keptuvę įdedame pomidorus, maišydami kepame apie 5 minutes.
Sudedame tuną su visomis sultimis, įberiame baltųjų pipirų pagal skonį, supilame grietinę.
Maišydami kepame kol padažas užverda.
Išjungiame ugnį.
Tuno padažą pilame ant makaronų.
Ant viršaus dar galima pabarstyti pjaustytų svogūnų laiškų.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Ingrida

Komentarai (25)


  • Kaunietis 2015-10-28 19:22

    Viktorai, nekaltink kitų dėl to, kad pats nesugebi pasigaminti tokio paprasto dalyko.


  • Viktoras 2015-10-20 21:04

    Cia visi tik giria, giria. Sakau reikia ir man pasigaminti ir ka? Ogi sudas, o ne patiekalas, jovalas zuvies skonio. Supratau kad lietuviu kulinarinis isprusimas nuo tvarto virtuves netoli pazenge


  • ausra 2015-03-20 15:16

    100 vienetu svogunu svogunai makaronu padaze


  • raminta 2013-12-07 13:54

    skanumynas bet kazin ar sveikas


  • Dovile 2012-09-12 16:40

    Dziku kruva


  • Aistė 2011-12-06 16:09

    kazkaip labai jau neskaniai nuotraukoj atrodo, islinde balti spageciai, kaip dziku kruva...


  • vaida 2011-05-02 17:48

    kaip tik dabar juos valgau labai skanu...pati esu tuno nelabai megeja,bet sitas variantas man patiko verta paragauti


  • klaipediete 2011-04-04 14:12

    Labai skaniai gavosi tik sojos padazo ipyliau i padaza ir kepinau ne svogunu laiskus,o svogunu galvikes daug prieskoniu nu ir liuks skonis Skanaus


  • sandra 2011-02-20 21:25

    prasom, ta soja gal ir nebutina, bet dejau,. nes turejau ir visai gerai gavosi


  • Neringoska 2011-02-19 18:34

    labai patiko, puikus receptas. beje dariau be sojos padazo, neturejau, bet skonio tikrai nepagadino. sekanti karta su soja gaminsiu. dekui uz recepta arselis:


Daugiau receptų