Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Maltos mėsos ir porų sriuba
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų mesos (malta)
2 vienetai porų (stiebai)
2 vienetai morkų
1 litras vandens
300 gramų sūris (lydytas)
2 vienetai sultinio ( „Maggi“ daržovių (kubeliai)
1 valgomasis šaukštas saulėgrąžų aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustykite kubeliais, o porą žiedais.
2.
Į puodą supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite maltą mėsą. Tuomet sudėkite porus, svogūnus bei morkas, paskaninkite druska ir pipirais ir kepkite viską kartu.
3.
Tuomet suberkite „Maggi“ sultinio kubelius, pripilkite vandens ir palaukite kol užvirs. Viską virkite ant vidutinės ugnies apie 10 min.
4.
Į sriubą sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite.
5.
Patiekite su smulkintomis petražolėmis.

Maltos mėsos ir porų sriuba

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustykite kubeliais, o porą žiedais.

  2. Į puodą supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite maltą mėsą. Tuomet sudėkite porus, svogūnus bei morkas, paskaninkite druska ir pipirais ir kepkite viską kartu.

  3. Tuomet suberkite „Maggi“ sultinio kubelius, pripilkite vandens ir palaukite kol užvirs. Viską virkite ant vidutinės ugnies apie 10 min.

  4. Į sriubą sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite.

  5. Patiekite su smulkintomis petražolėmis.

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...