Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuota stinta
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas laurų lapų (lapelis)
šiek tiek morkų
50 gramų petražolių
šiek tiek svogūnų
0.5 stiklinės kvietinių miltų
1 kilogramas stintų
1 stiklinė acto
2 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
5 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalytos žuvelės apdžiovinamos, pasūdomos, pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje. Daržovės nuvalomos, supjaustomos griežinėliais, išverdamos su prieskoniais. Daržovėms išvirus, supilamas actas, marinatas pavirinamas 5 minutes ir ataušinamas. Keptos žuvelės užpilamos šaltu marinatu ir palaikomos 12 valandų.

Marinuota stinta

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuvalytos žuvelės apdžiovinamos, pasūdomos, pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje. Daržovės nuvalomos, supjaustomos griežinėliais, išverdamos su prieskoniais. Daržovėms išvirus, supilamas actas, marinatas pavirinamas 5 minutes ir ataušinamas. Keptos žuvelės užpilamos šaltu marinatu ir palaikomos 12 valandų.

Komentarai (1)


  • as 2009-12-17 20:22

    %-)


Daugiau receptų