Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Marinuoti agurkai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Agurkus nuplaukite, sudėkite į stiklainius.
Užpilkite iš likusių ingredientų išvirtu, neverdančiu marinatu.
Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite. 1 litro stiklainius 10 min, didesnius - 15 min.
Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite atvėsti.
Atvėsus laikykite šaltai.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Audronė

Komentarai (25)


  • to as 2012-08-02 13:19

    taigi puse stiklines acto ir yra 100 gramu.


  • daiva 2011-11-18 12:23

    mekstu agurkus marinotus valgyt. bet dingiu daryt. jei mama padaro tai visus su valgau


  • /gerbeja 2011-08-06 14:06

    o uzsukt reikia paprastais danteliais ar tais su masinele? ar nera skirtumo?


  • as 2011-07-28 19:58

    Labai geras recepciukas tik acto 100 ml pilu tai visi klausia ar nepirktiniai


  • airina 2011-07-28 15:15

    receptas gal ir nesudetingas ir skanus agurkai. bet kodel tiek dauk atcto pilasi ant 1 litro 0,5 stiklines acto. aciu


  • domi 2010-10-20 21:47

    dekui,rytoj marinuuosiu.....


  • mm 2010-10-19 22:24

    Na pora savaiciu uztenka manau. bet geriausia valgyt po menesio.


  • domi 2010-10-19 21:31

    na ir as nusprendziau pabandyti si recepta ,tik pasakykit kiek laiko reikia marinuoti? ?????


  • sigita 2010-10-01 12:01

    super receptas, skanus agurkai gavosi aciukas


  • kristina 2010-08-27 17:35

    debiliskas receptas fui arselis:


Daugiau receptų