Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Marinuoti agurkai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Agurkus nuplaukite, sudėkite į stiklainius.
Užpilkite iš likusių ingredientų išvirtu, neverdančiu marinatu.
Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite. 1 litro stiklainius 10 min, didesnius - 15 min.
Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite atvėsti.
Atvėsus laikykite šaltai.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Audronė

Komentarai (31)


  • Joana 2014-08-24 20:33

    Aš agurkus konservuoju be acto. Receptas geras, tik vietoje acto į trilitrinį stiklainį pilu puslitrinį stiklainį kaukazinių geltonų slyvučių arba raudonų serbentų uogų. Be acto skanu ir sveika.


  • :) 2014-08-22 18:35

    o kokio stiprumo actas?


  • agne 2014-08-10 21:05

    O kaip su marinavimo misiniu galima ir kiek deti ????


  • Renata 2014-07-29 13:44

    Meginsiu


  • jolkaaa 2014-07-27 14:58

    galit pasakyt ,o acta y vandeny pilt ar kaip ?aciu


  • Arvyadas 2014-07-17 19:18

    labai patiko,atciu


  • Daiva 2014-07-15 20:13

    Ingredientai tie patys, tik nekaitinu, o trecia karta uzpylus marinatu uzsuku. Pasakiski agurkeliai


  • to as 2012-08-02 13:19

    taigi puse stiklines acto ir yra 100 gramu.


  • daiva 2011-11-18 12:23

    mekstu agurkus marinotus valgyt. bet dingiu daryt. jei mama padaro tai visus su valgau


  • /gerbeja 2011-08-06 14:06

    o uzsukt reikia paprastais danteliais ar tais su masinele? ar nera skirtumo?


Daugiau receptų