Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Marinuoti agurkai su aitriąja paprika ir svogūnais

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ingridientai nurodyti trilitriniui stiklainiui. Jei darote kituose stiklainiuose - komponentus atitinkamai sumažinkite ar padidinkite.

Užpilamo marinato litrui reiks: 1 l vandens, stiklinė acto, šaukštas druskos, šaukštas cukraus, 3 lauro lapeliai, 5 kvapieji pipirai.

Agurkų galiukus nupjaukite. Pamirkykite agurkus pasūdytame vandenyje kelias valandas.

Krapus pasmulkinkite, svogūnus supjaustykite griežinėliais. Į stiklainį įdėkite čili. Agurkus nuplaukite ir sudėkite į stiklainį, sluoksniuodami su svogūnais, krapais. Užpilkite neverdančiu marinatu.

Stiklainius sudėkite į 90°C temperatūros puodą su vandeniu, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir taip kaitinkite 10-15 min. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.

Komentarai (6)


  • Giedre 2014-08-06 22:20

    niekada nekaitinu, uzpilu verdanciu marinatu, pries tai jame agurkus kelias minutes pakaitinus, uzsuku ir apverciu-puikiai laikosi


  • antanas 2013-10-05 19:05


  • ZAKON Nr 1 NELEZ V PALITIKU :) 2010-08-06 17:08

    idealus agurkai


  • birute 2010-08-02 14:25

    aš bijau stiklainių kaitinimo gal būtų galima visa tai padaryti be pasterizavimo?


  • as 2010-07-21 10:30

    Merginos gal zinote daugiau agurkų receptų su čili
    Dekoju


  • (anonimas) 2009-07-12 17:05

    laba i skanu


Daugiau receptų