Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Marinuoti burokėliai su obuolių sultimis

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Burokėlius nuplaukite, supjaustykite kubeliais ar griežinėliais, sudėkite į iškaitintus stiklainius ir užpilkite iki užvirmo pakaitintu marinatu.

Marinatas:
į emaliuotą puodą įpilama obuolių sultis, įberiama cukraus, pipirų. Verdama 15 minučių. Po to marinatas nukeliamas nuo ugnies ir pilstoma į stiklainius su burokėliais. Tiek marinato užtenka trijų litrų burokėlių stiklainiui užpilti.

Receptą atsiuntė justelez

Komentarai (13)


  • Danute 2014-08-02 14:51

    labai gaila, bet nepasakyta,kad reikia isvirti ir deti druskos


  • Irena 2012-08-28 19:59

    Esu ragavus labai skanu, tik neaišku kaip su ta druska


  • o 2011-09-24 14:16

    o druskos nereikia?


  • sigita 2011-09-08 21:18

    SKANU AS TAIP DARAU ,BLIZGA NUO SVIESOS,BUROKELIAI TIK VIRTI.


  • Daina 2010-08-06 16:16

    laaaaaaaaaaaaaaaaabai skanus burokeliai!!!
    abuciuotas:


  • Kristina 2010-05-05 16:52

    Čia ne pabarstyta, o jie blizga nes nekokybiška foto.


  • Ji 2009-11-15 13:02

    Tai ce jau kas be ko burokeliai pjaustomi virti


  • Genovaitė 2009-10-08 18:24

    tai reiškia,kad turime prisipjaustyti 3 litrų stikl.burokėlių.Bet keista,nes aš kiek girdėjau,tai pjaustomi virti burokėliai.


  • (anonimas) 2009-10-01 12:28

    Receptas labai aiskus ir paprastas, bet nelb atitinka foto, kur aiskiai matosi, jog ant buroku kazkas pabarstyta, nors pagal recepta nieko nesakoma..


  • (anonimas) 2009-09-30 18:48

    Tai virti ar nevirti burokeliai dedami? Uz recepta labai aciu


Daugiau receptų