Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuoti pievagrybiai
AUTORIUS:
Rugilė
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
700 gramų pievagrybių
300 mililitrų vandens
70 mililitrų acto
2 skiltelės česnakų
2 vienetai laurų lapų
3 valgomieji šaukštai aliejaus
1 valgomasis šaukštas druskos
1 arbatinis šaukštelis cukraus
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.
2.
Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.
3.
Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.

Marinuoti pievagrybiai

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.

  2. Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.

  3. Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.

Receptą atsiuntė Rugilė

Komentarai


Daugiau receptų